Jump to content

Tenis


marcoman

Recommended Posts

Najlepsi? Reci mi da trolujes. Ovaj covek toliko ruzan defanzivan tenis igra i tako na silu pobedjuje da je stvarno tuzno. Monfis nije covek mogao da dise vec sredinom drugog seta ali se herojski izborio koliko je mogao.. poslednji set je klasican primer Djokovic-Nadal stajl pobedjivanja protivnika na cistu snagu i izdrzljivost. Ne kazem da to uvek rade, ali klasicno kada vec drugacije ne moze da se pobedi do izrazaja dodje njihova nenormalna fizicka sprema, i na kraju se svede na to da protivnik ne moze vise da stoji na nogama, a to je po meni cista pobeda teretane i suplemenata nad igrom.. jebes ti takav tenis. Monfis smeker medju teniserima i zabavan lik ali ne mozes protiv ovih tako nazalost.

Edited by Salvation
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobar tenis bio, jeste Nadal fizički superiorniji, ali trebao je i drugi set lako da dobije, vratio crnca u igru lošim servisom. Monfis je cirkusant oduvek bio, šamarao je forhende, kad uđe to je to, Nadal iskusno opteretio njegov bekhend i to je na kraju i odlučilo.

 

Evo danas Marej optužuje najbolje tenisere sveta da se dopinguju, Nadal mi deluje da se ne dopinguje, za Đokovića nisam siguran.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Monfis nije covek mogao da dise vec sredinom drugog seta ali se herojski izborio koliko je mogao.. poslednji set je klasican primer Djokovic-Nadal stajl pobedjivanja protivnika na cistu snagu i izdrzljivost.

Kako bilo koji teniser misli da igra gren slem turninr u 5 setova, ako ne može da izdrži 3 seta? Nemoj zajebavati

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...