Yesterday at 03:38 PM1 day comment_3124953 On 6/2/2026 at 8:47 PM, Uruk said:pristojno je.realno moglo je da traje i 10 minuta i isti bi efekat postigao film, ali cinjenica je da ti celom duzinom drzi paznju. meni je kul, nekako ima neki gen z vajb, ne znam zasto milenijalci nisu mogli da snime ovo, ali nisu. sad jbg glavni akter filma je taj liminalni prostor, i nisam pametan kako to privesti kraju da ima neko kul razresenje, ali nesto su pokusali tu da urade, i ok drzi vodu. ja bih ga gledao jer mi je ideja/koncept zanimljiv , film je dovoljno dobar da ga odgledas i ne smoris se iako "leaves something to be desired" i na kraju dana to su neki mladi autori (reziser valjd aima 20 godina) da sve to zajedno valjda cini vrednim paznje da potrosis manje od 2h i vidis sta se desava.mislim ja imam neki los trip da sam pomalo bumer vibes i onda ako najdem nesto sto vole mladi a meni je iole zanimljivo, pukne me neki lep osecaj da me vreme i dalje nije pregazilo i da kao uzivam u nekim savremenim i novim stvarima tako da imaj i to u vidu jbg, al tl;dr gledaj samo ne ocekuj 10/10 or smtng like thatOdgledao, ok je, def predugo traje. Set design najbolji deo filma, svaka čast zaposlenima. Editing isto super, efekti... Priča i gluma najslabiji deo. Istovremeno su uspeli i da nema priče i da ima previše toga nabacano na tebe. Kraj filma mi je u fazonu kao da gledam Eraserhead gde je nekako odlučio da doda još 50 strana dijaloga. Malo je propuštena šansa film rekao bih, za svaku zanimljivu stvar, ima uvek neki kliše i tako u krug.Apropo zadnjeg pasusa, ja sam odustao od toga da "jurim mladost" kroz kulturu valjda kad sam odbio da ikad imam TikTok A iskreno, ne znam šta ovaj film čini savremeno, sem toga što je reditelj ultra mlad?On 6/1/2026 at 1:46 PM, Talvi said:kad smo u tom gasu, nije horor, ali za jako sličan bizaran vajb: https://www.imdb.com/title/tt0428856/btw daj neki link za ovo ako imaš, samo neke torrente mrtve nalazim Report
21 hours ago21 hr comment_3124961 daleko sam od kompa da proverim, ali 99% da sam ga našao ili na yify ili pirate bay Report