Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

Duda knows best! До сада није било разлога да сумњамо у његов избор. Чека се крај августа, па да коначно видимо мало правог спорта, уместо манекена на модн... травнатим пистама.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore se ne zaustavlja na Evropskom prvenstvu u Poljskoj. U Grupi F naša selekcija savladala je evropskog prvaka, Francusku i tako pokazala da bi ovo moglo da bude prvenstvo iz snova za crnogorsku košarku. Crna Gora – Francuska 73:68 (40:37).

 

Ni najveći optimisti nijesu davali previše šansi crnogorskoj selekciji protiv evropskog šampiona. Ipak, naše dame su nas po ko zna koji put na ovom prvenstvu oduševile. Perfektnom igrom zasluženo je došla nova pobjeda i protiv Letonije igraćemo za prvo mjesto u grupi.

 

Sve vrijeme je naš tim vodio i igrao bolje. Francuska je imala raspoloženu Mijem i Jakubu, zahvaljujući kojima je njihov tim držao korak za Crnom Gorom. Predvođene sjajnom Ivom Perovanović Baletićeve izabranice su nadigrale Francuskinje i zasluženo stigle do pobjede.

 

Rezultatska klackalica trajala je tokom cijelog meča s tim što je u finišu susreta naša selekcija odradila sjajan posao i briljantnom igrom došla do novog trijumfa. Najraspoloženija u našem timu bila je Perovanović sa 22 poena i četiri skoka.

 

Važnu ulogu u pobjedi odigrale su De Forž i Dubljević. Obje su imale po 15 poena, a Dubljević je cijelu četvrtu četvrtinu igrala sa četiri lične, ali hrabrom igrom iznijela je veliki teret i dala nekoliko presudinh koševa. Jelena Škerović upisala je 13 poena uz četiri asistencije.

 

U protivničkom timu već pomenuta Mijem sa 21 poenom bila je najefikasnija, dok je Dimerk upisala 13.

 

 

Tabela:

1. Crna Gora 8

2. Letonija 7

3. Španija 6

4. Francuska 6

5. Hrvatska 5

6. Poljska 4

 

 

 

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

kako je odigrao poslednja 2 meseca u sezoni, bice izuzetno pojacanje (naravno trebace mu period uhodavanja, kao i Rasku)

Odlican je igrac, a ovi sto povracaju ga ocigledno nisu gledali.

Share this post


Link to post
Share on other sites

a koji su to igraci ? Miljenovic koji jos 2g ne moze da igra seniorsku kosarku ?

Jaramaz i Bogdanovic koji nemaju gram iskustva.

Andjusic se vec dokazao da moze da igra i pod vecom minutazom..

 

Ma bole me tuki da branim upravu Partizna i njihove odluke, ali ne volim sto se svake sezone samo kuka (a kukalo se i za Peru Bozica kad je dolazio, a najsveziji primer je Rasko Katic) pa postanu svi ti igraci omiljeni kod navijaca.

Al dobro takav smo narod, onom ko zna da radi solimo pamet, a onom ko sedi po kafanama i krade pare ne smemo da prigovorimo (uglavnom mislim na ljude po fudbalskim savezima i klubovima)

Verujem Tosi, Danilovicu i Vladi da znaju sta rade. I sramota je sto to uopste mora da se napise...

Edited by DBrave
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anđušić je kombo bek. Situacija je sledeća, Peri je ponuđen smešan ugovor u odnosu na prošlu sezonu kada je dobio 150k. Ako prihvati, Anđušić ne dolazi, ako se povuče, Anđušić dolazi. Stvar je u tome i da Pera i Vlada nisu baš bili u najboljem odnosu, ali se stvar malo popravila pred kraj sezone... Ja bih bio zadovoljan da se Božić povuče i Anđušić preuzme njegovu ulogu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Мислим да је Пера Божић доста дао Партизану, али он више не може да игра на високом нивоу што се видело током целе прошле сезоне.

Треба му дати неку тренерску функцију у клубу и нипошто не сме да се деси неки неспоразум између Божића са једне и Тодорића и Даниловића са друге стране.

Легенде клуба морају да се поштују али и Пера мора да схвати да не може да игра на нивоу који се у Партизану ражи.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...