Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 12.1k
  • Views 509.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Vidim da niste, kad svu krivicu svaljujete na sudije.

• MOCNI SOFOKLIS 

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Idi igraj kosharku, lakshe ce da ti bude. Psihichki problemi se ne reshavaju na forumima. @Pita: Da si uchio matematiku, ne bi me ni pitao

comment_2374049

Sudije su bile užasne, al' su Litvanci stvarno dominantni. Mada je Valaciunas bio zaštićen kao beli medved, onoliko ni Navarno nije zaštićen. To je štetno za košarku, pogotovo u mlađim kategorijama.

Cvetković opet bio užasan, Bodganović igrao fino, samo je trebalo više lopti da dobija, al' to je već do postavke igre trenera koji je pokušavao da gradi igru spuštanjem lopte na Bešovića, što je glupost. Ako Bodganović ove godine u Partizanu ne bude u 12 igrača ja ne znam stvarno ko će biti. Dečko podseća na Danilovića (nisam rekao da je nov Danilović, odmah da se ogradim, već samo da podseća), nema respekta prema protivnicima i igra vrlo pametno.

comment_2374053

bogibond mora biti u 12.

mene cvetkovic nicim nije odusevio. cak sam stekao utisak da je mnogo bolji bio u zvezdi na onim utakmicama sto sam gledao. bilo bi bolje da su miljenovic i on bili u reprezentaciji, ali kapiram da je to sukob interesa (menadzera...).

Edited by Grob Bez Dna

comment_2374150

bogibond mora biti u 12.

mene cvetkovic nicim nije odusevio. cak sam stekao utisak da je mnogo bolji bio u zvezdi na onim utakmicama sto sam gledao. bilo bi bolje da su miljenovic i on bili u reprezentaciji, ali kapiram da je to sukob interesa (menadzera...).

Cenim da je trebalo Cvele i Miljenović da igraju u U18, a Vujošević i Micić u U19. Micić je odigrao celu seniorsku sezonu i to na poprilično visokom nivou. Mada, ko zna šta bi bilo, svakako smo izgubili zato što nismo imali centra. Šteta što se Nastić povredio, on je prošle godine skroz zatvorio Valančinunasa.

comment_2374196

Cenim da je trebalo Cvele i Miljenović da igraju u U18, a Vujošević i Micić u U19. Micić je odigrao celu seniorsku sezonu i to na poprilično visokom nivou. Mada, ko zna šta bi bilo, svakako smo izgubili zato što nismo imali centra. Šteta što se Nastić povredio, on je prošle godine skroz zatvorio Valančinunasa.

pa da, kotam da je cvetkovic isao s u19 zbog toga sto je imao celu seniorsku sezonu u nlb ligi.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.