Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

http://www.youtube.com/watch?v=-Hn1NKoWeR4

 

 

Evo ga još jedan snimak. U ovom se vidi i da je Burusis krenuo zajedno sa Sofoklisom na Krstića, takođe se vidi kako Milosavljević slaže navijača na pod koji pokušava da udari Krstića, a vidi se kako trojica naših drže Novicu da iskulira da ne krene na debelu čamugu.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moram da napišem još nešto što sam napisao na drugom forumu, čisto da prenesem svoje (smirenije) utiske:

 

Ne opravdavam ovo što je Krstić uradio, ali svi znamo koliko je on dobar momak i koliko u karijeri nikoga nije čak ni mrko pogledao. Da se završilo bez ove stolice, ne bi imao ko šta da mu prigovori, ali ako će neko da bije to će da bude kapiten.

 

Inače, sudije su 100% krive za ovaj incident. Sude prvo Pauniću tehničku, pa onda Dudi dve tehničke (je l' se seća neko kada je Duda dobio poslednju tehničku pre ovih?) i time su napravili ovakvu atmosferu.

 

Teško je govoriti sada o utakmici, ali utakmica je bila poprilično izjednačena i bila je dobra utakmica, sudije su malo navlačile za Grke, normalno, ali su imali jedno 20 bacanja više nego mi, tako da je kriterijum bio neujednačen.

 

Ono što mi je drago posle ove utakmice je koliko su nam momci u reprezentaciji složni. Srce mi je bilo puno kada sam video kako se Bjelica bacio na pod da brani Teodosića i ovo pokazuje da je atmosfera odlična u reprezentaciji. Nadam se da ću stići da odem sutra po karte za meč protiv Kine, jedva čekam prvenstvo, sad će da bude zanimljivije nego inače... I Turci će da navijaju za nas posle ovoga. :D

 

Napominjem opet, sudije su krive za ovo.

Edited by trenje
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Krstic je osetio da kao najstariji i kao kapiten mora da zastiti ekipu ! Tako se i poneo . Naravno proradila je malo i psihologija mase , ali to je normalno . Mrzim sto cu sada citirati Svinju , ali dobro je rekao da ako se jedan bije da moraju i svi ostali ! Sto se mene tice trebalo je da uzme jos jednu stolicu , glodari su se nakurcili jer se igra kod njih . Krstic je uvek bio dobar decko i pravilno je postupio , kao stariji brat , svaka mu cast , treba stati iza njega !!! Ako nam zapadnu ove picke grcke na turniru pokidacemo im cmarice ganferske u tom sam sada 100 posto siguran .

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

jebali smo im mamu tursku u picku...krle kapitenski postupio,jebo im je mater najvise...kasnije ekipa ispred njega stala i odguruje igrace,lepo,kolegijalno i ljudski...debelog ploda grkinje i studenta iz afrike treba tuci kao konja...mada,dobio je dobrih batina...e,za kaznu ce da nam popuse...u kosarci imamo uticaj,nije im ovo fudbal...ovde ce da ga popuse...kaznice nas koliko duda bude mislio da treba...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Košarkaši Crne Gore savladali su večeras u Baru selekciju Finske 91:71, u utakmici sedmog kola grupe A kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. To je peta pobjeda izabranika Duška Vujoševića kojom su zadržali prvo mjesto na tabeli i napravili još jedan krupan korak za EP.

 

Najefikasniji u našoj selekciji bio je Nikola Peković sa 24 poena, Vladimir Dragičević je dodao 21, dok su po 11 koševa postigli Ivan Koljević i Sead Šehović.

 

Kod gostiju istakao se Salin sa 15 poena.

 

 

- Ovo je bio jedan od lakših susreta, koji je, ipak, zahtijevao 100 odsto angažovanja. Mislim da utakmica nijednog trenutka nije ulazila u neku dilemu. Ostale su nam dvije utakmice, sa Italijom i Izraelom, i ako jednu ne dobijemo, pogotovo onu u Podgorici sa Izraelom, rizikujemo da budemo treći u grupi i poslije ovako sjajnih rezultata. Ima umora i povreda, ali mislim da će ova pobjeda da ubrza oporavak i da ćemo spremni dočekati nastavak kvalifikacija – kazao je nakon meča selektor Duško Vujošević.

 

U drugom meču ove grupe, Italija je u Bariju savladala Letoniju 109:93. U ovom kolu je slobodan bio Izrael.

 

Crna Gora je slobodna u sljedećem kolu, a 29. avgusta, u Podgorici dočekuje Izrael.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

sto se dovla raspucao kao veliki! :rockdevil:

 

koljemo jese u podgorici,36/52!!!

 

 

edit:i da,picke grcke raspale,kako ih je krle pospremio sve u nji'ov lokal jebem im mater svijema

Edited by FaporyCrownOfficial

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa to je tradicija, jebi ga, uvek idu na Akropolis kup... Pišu u Sportu da će kazniti po 3 igrača iz oba tima da ne igraju SP, ali mislim da lupaju, ako budu kažnjeni to će da bude posle SP. Ovo sada uglavnom Španci lobiraju, smetamo im, jebi ga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...