Jump to content

Jelen super liga


Dowla

Recommended Posts

Па, јеботе, нису ваљда толики дебили да пусте играча да игра након црвеног у претходном колу (тако бар неки пишу на б92). Тога нема ни у општинским лигама.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Аутоматску казну забране играња насталу у првенственој утакмици играч може издржати на једној од наредне две првенствене утакмице.

 

Aka lupaju na Tribini.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Данас против Офке, мало боље него претходних утакмица, ал још увек поприлично лоше ...

 

Бајко - Сигуран, имао пар одличних интервенција.

Микић - Лош, лош, лош, са СР16 најгори.

Вилотић - Такође лош, лоше се поставља, спор је, прави глупе фаулове...

Ади - Упркос аутоголу, најсигурнији појединац у одбрани.

СР16 - Неприкосновени шустер који је залутао у воде професионалног фудбала.

Ковачевић Пикси (Кикси) - У принципу није лоше одиграо, јак у дуелу, ал кад узме лопту, не зна шта да ради са њом, што резултира често погрешним пасом.

Димитријевић - Нисам га приметио данас уопште, неприметан, крије се од лопте, у каналу је.

Евандро - Солидан данас, ал слабо испраћен од саиграча.

Вешовић - Као што рекох, коористио је доста данас своју брзину, мени је био ок. ( наравно имао је пар идиотских покушаја и потеза )

Борха - Успорава игру доста, ал реално је данас био најбољи, свуда га има на терену, помаже у одбрани, навлачи играче на себе, гине !

Калуђер - 2 гола, 500000 пута у офсајду, сваки пут кад се укључи у акцију, упропасти је, ваде га голови ал све у свему го курац од играча.

 

Измене

 

Мијаиловић - добар, сигуран, уписао асистенцију.

Петковић - ма колко лош био, за брата Стевана је бог.

Мезенга - жељан доказивања, гризао.

 

 

Е сад, догађања на трибинама, навијање у већем делу текме солидно, кореографија визуално симпатична, са јасном поруком. А сад велико финале, свима на трибини су биле подељене новине које су требале да се упале у 60том минуту, од почетка ми је та идеја звучала глупо, преко 10 хиљада људи на северу нагурани једни поред других, да пале новине по ветровитом дану, плус је пола њих гудрирано, пијано, малоумно, или су просто деца, тако да сам још пре него што је то кренуло да се пали, разрадио план бежања у случају катастрофе ( која и замало да се догоди ). И тако је кренуло то да се пали, већ после пар секунди видим свуда око мене брда клинаца који су истриповали да су то бакље или да треба да се баца то у друге гомиле папира ( посто је кореографија била са картонима ), и наравно после мање од 30 секунди, настане пакао, креће озбиљна ватра, стампедо људи ( ја наравно искусно штурнем ка истоку до канала ), наравно идиоти настављају да бацају папир у ватру, и полако креће паника, у том тренутку креће са шипке, еври го, што направи ситуацију још симпатичнијом, у сред свог тог хаоса себе затичем, како прескачем буктиње, и гледам катастрофу како се развија, да буде све још лепше креће да дува ветар, који распламса на 5-6 места огромну ватру која се у том тренутку стишала, у исто време креће мортал комбат у копу, пеглање преко ватре :no: , паника наравно, отприлике тад долазе и ватрогасци на атлетску стазу, који не могу да повежу црево ( идиоти неспособни ), и крећу да кидају транспаренте, што изазиве јуриш ликова из екипа низ трибину ( који натерају ватрогасце да те исте транспаренте поново залепе ), и то би отприлике било то, атмосфера после тога се враћа у нормалу креће поново делиријум на трибини, и сви су углавном у фазону каква зајебанција смејурија, заборављајући да је ово могло да се заврши са много горим последицама !

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Јесте велико срање могло да испадне због новина,баш је јебено било. Мени је хит било "Младићи борови девојке јеле",нисмо певали сто година то.

 

http://www.youtube.com/user/delijenet?blend=1&ob=4#p/u/0/q3NOiZTbkXI

Edited by El Karnisero

Share this post


Link to post
Share on other sites

Јесте велико срање могло да испадне због новина,баш је јебено било. Мени је хит било "Младићи борови девојке јеле",нисмо певали сто година то.

 

http://www.youtube.com/user/delijenet?blend=1&ob=4#p/u/0/q3NOiZTbkXI

 

izgleda da bas i nisi nesto isao na utakmice u prethodne dve-tri godine :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Није певано прошле сезоне пред крај првенства уопште (задњих 4-5 утакмица на Маракани) и од почетка ове(тј. ове последње 3 које сам био,пре тога сам био спречен).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...