Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 9k
  • Views 333.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Реално, Виган је ипак прејак за Ливерпул. Ипак бих похвалио момке са Енфилда на освојеном боду.

• iron will
    iron will

Могао си да напишеш и да сте примили три комада. Овако ће неко помислити да сте стварно јаки.

• Nije on kriv, imao je protiv sebe Valensiju koji je potpuno poludeo u poslednje vreme, ali da, inace ok igra.         on the other hand...       WHO'S NEXT???      

comment_2219333

Ма боли мене за Едуарда. Кад сам почео да пратим страни фудбал у Манчестеру је палио и жарио Ерик Кантона. Арсенал је онда био једини прави конкурент и ето зато. Мислим да је ово савршено логично објашњење :)

comment_2219406

al ce njega sada da boli tuki...

ne znam dal mu je menadzer nas,al ti nasi uvaljuju sve i svasta za velike pare...daleko od toga da je kolarov sve i svasta,al previse je...mada,ko ih jebe,prebogati seici,nek placaju...

i tadica su uvaljali za dobre pare...bio skaut groningena u veterniku u trening centru vose...ovi nasi odma tri milje trazili,on ih covek odjebao i rekao da je milja maksimum,ovi se bunili...on tadicu milju za tri sozene platu,a ovaj u samo sto nije poleteo...jebi ga,bata ih nista ne placa,ama bas nista...najveca sirotinja koja se vidja po novom sadu su vosini igraci...ni za bus nemaju...mrdji muslin jos pre kada je bio u rusije sredio da za 5 sezona dobije tri milje,al da ne igra u napadu,al ovaj nije hteo...ne,ja sam spic,ja tu necu...evo ga sada,nema ni za burek...al ima dobrog menadzera,dobice 2-3 milje za isto toliko sezona u nekoj rusiji i boli ga kurac...nasi menadzeri ubijaju po toj evropi...kakve sve nesrecnike za dobre pare nisu uvaljali...

Edited by Trne-svetska mega faca

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.