Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Jebo te bog. Ne znam shta da kazhem vishe, katastrofa. A u tri lepe...

• Replies 9k
  • Views 348.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Реално, Виган је ипак прејак за Ливерпул. Ипак бих похвалио момке са Енфилда на освојеном боду.

• iron will
    iron will

Могао си да напишеш и да сте примили три комада. Овако ће неко помислити да сте стварно јаки.

• Nije on kriv, imao je protiv sebe Valensiju koji je potpuno poludeo u poslednje vreme, ali da, inace ok igra.         on the other hand...       WHO'S NEXT???      

Ecclesaton промашио. Very bad times.

Тужно је што оваквим стварима дајемо билмезима и неуким магарцима да коментаришу наше поразе.

Yanks out!

YNWA

Edited by Лука.

Ovo je cak prestalo da bude smesno :).

Немам разлога да се смирим. Мада, кад боље размислим, ако опстанемо у лиги ове сезоне, можда ми пруже неку трунку задовољства. Грешке које ми правимо су неопростиве и превише боле.

Поздрав.

Edit: 23/16 Сад је почела фаза кад почиње жалост. :D

Edited by Лука.

- Whats the difference between a cup of tea and Tottenham?

- The tea stays in the cup for longer.

hahahaha dobar.

sinoc palo karanje na quiet fart lane-u i bez nekoliko najvaznijih igracha.

afc1.gif

Arsenal apsolutno uvek igra bez nekoliko najvaznijih igraca.Stalno je pola tima povredjeno,zajebali su cak i Juventus.

desi se nekad da su svi zdravi, ali to je obichno pre pochetka sezone. teorija mog caleta je da fabregas nije povredjen, vec da venger nece da ga troshi na partizan da bi mogao da igra protiv chelsija. chisto sumnjam da bi izlazio u 20 i nekom minutu protiv sanderlenda da nije povredjen.

Arsenal ili dovodi pickice,ili ne odrade pripreme kako treba ili ne valja medicinski tim.Da su igraci zdraviji(pogotovo mrtvi Van Persi) ne bi Arsenal imao padove forme koji im i dodju glave svake sezone.

A po svemu sudeci,ni Venger nije toliko dobar koliko svi misle.Ove sezone su definitivno zajebali Juventus,ali u prethodne dve im nisu bili ni blizu.

van persi josh nije povezao celu sezonu od kada igra u arsenalu. staklen je u pichku materinu. ima par igracha kao npr. arshavin, sanja i song koji su skoro uvek zdravi. ovo ostalo uzas.

To vise govori o treneru i pomocnom osoblju nego o igracima.

ne znam samo shta trener i pomocno osoblje moze kad mesari iz odredjenih klubova rede ovo...

article_eduardo.jpg

aaron%20ramsey%20broken%20leg.jpg

ne znam,mislim da je mogao anceloti da izvede da se gura kup do kraja,ovako je mozda i bolje da ga u startu trsi,a ne da je prinudjen da izvlaci igrace od gledalaca sa sezonskim kartama u polufinalu ili finalu.kontam da mu je zinula guzica da zavrsi posao oko domace lige do proljeca ne bi li mogao da kombinuje tim za LS,ali brate,kuci se igralo,ljudi su platili pare da gledaju utakmicu,a ne da je igraju.

ne znam samo shta trener i pomocno osoblje moze kad mesari iz odredjenih klubova rede ovo...

article_eduardo.jpg

aaron%20ramsey%20broken%20leg.jpg

To su dva slucaja,Arsenalu je pola tima povredjeno celu sezonu.

Rece na utakmici protiv Totenhema komentator ko je sve povredjen u Arsenalu.6 ili 7 igraca.Kao sto kaze Lemi tu ne valja ili trener(lose pripreme) ili pomocno osoblje(los medicinski tim).

to je jasno kao dan,pogotovo sto su mladji.da je takva situacija u milanu pa i da razumijes,ali ne,kakve su to fore kod njih to samo djavo zna i berluskoni.

Ljudi , pricamo o Carling cupu , i nek su ispali , sta da se opterecuje klub u tom sranju od takmicenja kad i ovako nema dovoljan fond kvalitetnih igraca . Da su i osvojili ili ispali u prvo kolu meni svejedno .

YNWA !

vec mi se sere od fabregasovih povreda...svaku drugu utakmicu je povredjen...nek ga ostave 2 meseca,pa nek se leci,a ne da povredjen igra,pa da se jos vise povredjuje...

Мекан је и за њега је најбоље да бежи с острва. На крају ће после свих повреда моћи да заигра Јелен лигу.

jedino ako bi mu obe noge otpale od lepre...u nasoj ligi igraju ljudi nastali iz incesta...u najboljem slucaju...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.