Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author
Ja sam super zadovoljan i dosadasnjim razvojem situacije...plasman u prva cetiri i ligu sampiona bi bio odlican uspeh za ovaj tim.A za 2-3 godine ce se paprikanerski Inter vratiti tamo gde mu je mesto...na mesto broj 3.

Apsolutno tacno :da:

• Replies 8.1k
  • Views 364.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Ja sam super zadovoljan i dosadasnjim razvojem situacije...plasman u prva cetiri i ligu sampiona bi bio odlican uspeh za ovaj tim.A za 2-3 godine ce se paprikanerski Inter vratiti tamo gde mu je mesto...na mesto broj 3.

Tachno tako :pivopije:

Eto, vidite, ne mislim samo ja da su Interovi igrači cigani :) :) :)

Ibrahaganci

Najgori je... mada je on i u Juve-u igrao... a tada nije bio ciganin...

Tada je bio samo Turčin :da:

:):):)

Po meni je svaki igrac iz kalcha cigan... osim Gigi-a Buffon-a... :wub:

zlatan nije najgori nego najbolji

a tifozi juventusa mogu da mu pushe :) boli njega kita za njihov transparent :) mogu da mu pljunu pod prozor :) mogu samo da ga mrze :) itd

Sve je to u redu, ali je on i dalje cigan... a i turčin uz to :da::)

Italy - Coppa Italia

22:06 December 6

63' Empoli 2 - 0 Juventus

no dobro, skoncentrisani su na borbu za cetvrto mesto u prvenstvu, to im je prioritet ove sezone.

Edited by sabre

• 2 weeks later...

Nikad cuo za lika,pa onda nije na mestu da komentarisem.Vreme ce pokazati.Ali ako je ovo najbolje u prelaznom roku,onda do kurca i prelazni rok.

Pa dobro, ovaj lik je očito igrač koga planiraju tek za dvije sezone, tako da sumnjam da je to što su imali na umu za zimski prelazni rok.

:):):)

Po meni je svaki igrac iz kalcha cigan... osim Gigi-a Buffon-a... :wub:

NOT.

Hoce Mancini u Lyon. Debil. Sta ce koji kurac tamo, nije mi jasno. Mada, rado boh da im damo njega za Benzemu! :)

Benzema ima potencijal za mnogo vece klubove od paprikarske Rome. ;)

Ima, slažem se. Mada, ko ga ne bi volio...

Nego, šta je sa Juventusom ove godine u LŠ, ne sjećam se da sam gledao prenos na TV? Opet nekla urota protiv vas, šta li?

Kako ga Totti dade doktorski iz penala... ono što je Stojković odbanio Cassanu :)

• Author
Nego, šta je sa Juventusom ove godine u LŠ, ne sjećam se da sam gledao prenos na TV? Opet nekla urota protiv vas, šta li?

Zezas ili :confused::confused:

kako da igraju kad su se tek ove godine vratili u Seria A (Njihovu prvu ligu)

Mrzim AC ali se nadam da ce da naduvaju usrani klub sa kojim dele stadion. Tamo jedino onaj Materaci nesto vredi, ajd i Kruz a ostali sacuvaj boze. A vidim prete englezima u LS???

Navijac jedne paprikarske Rome ne bi trebao davati sarkasticne komentare jednom navijacu Juventusa...Juventus je tu ligu osvojio,igrao 4 finala i gomilu polufinala,a najveci uspeh Rome je sto je dobila 7 komada od engleza. ;)

Inter + Dida vs Milan 2:1

Onaj Dida je stvarno za anale gluposti.Covek nije normalan.

Juve je imao malo jaci trening.

Interesantan derbi , zanimljiva utakmica, sto je sasvim cudno za italijansku ligu , kladio sam se da ce biti 0-2 golova , ali Dida me zajebao.

Raduju me pobede magicne Fiorentine koja je vec pocela da ispaljuje novogodisnje petarde i naravno Juve-a , kome zelim da osvoji kalco .

Navijac jedne paprikarske Rome ne bi trebao davati sarkasticne komentare jednom navijacu Juventusa...Juventus je tu ligu osvojio,igrao 4 finala i gomilu polufinala,a najveci uspeh Rome je sto je dobila 7 komada od engleza. ;)

:pivopije:

Tamo jedino onaj Materaci nesto vredi

nisam skoro prochitao vecu glupost..

Ma sve je to tačno, ali nešto vas nema ove godine u Evropi. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.