Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.2k
  • Views 168k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Upravo tako , otisao jedan smrdljivi katalo siptar mozes mislit , fudbal nista nece izgubiti ako ne trenira vise ni jedan klub , kao sto nista nije ni dobio njegovim trenerskim radom . Najobicnije sep

• Lupas , fudbal si izmislili Englezi - cinjenica . Cigano-siptari su se u to vreme igrali po koridama a zabari plakali i jeli zabe .     Sto se tice utakmice , neke epohalne kolumne nece biti , jer

• Hail Metal
    Hail Metal

ne seri da je to on ?   lici na miru markovic .

comment_2333523

jbg ni ja ne mogu da nadjem, svi bookmarkovani sajtovi za livestream mi ne rade, izgleda da milioni sad strimuju utakmicu.

Cak ne mogu ni da otvorim sajt arene da vidim da li ce ovih dana reprizirati utakmicu na prvom kanalu koji imam

Jbg, bas mi se gledalo ovo

comment_2333535

Dobra utakmica...jak tempo,velika prednost u posedu lopte na strani Barse,ali su podjednaki po sansama.Real imao jako dobru sansu sada pred kraj,Adriano spasio.Nije sviran penal Barsi,Real dosta agresivno igra.U prve 3 minute napravili 4 faula.

comment_2333560

Realan rezultat.Real je bolje igrao nakon sto je Albiol dobio crveni karton (mentolcina maloumna,stravicno glup igrac).Imali su dobre sanse i jedni i drugi,Barsa dominantna tamo negde do 70.minuta,posle toga potpuno ravnopravna igra.Realov veliki problem je linija odbrane,jedno 3-4 puta su sjebali sa namestanjem ofsajd zamke,ovi im prebacili preko glava ko da su deca.

comment_2333577

Ма јесте, него би било добро да имају бар један меч за одмор нпр. после другог, ал' свеједно. Овај нисам гледао, остале ћу гледам.

comment_2333581

Dobra utakmica...jak tempo,velika prednost u posedu lopte na strani Barse,ali su podjednaki po sansama.Real imao jako dobru sansu sada pred kraj,Adriano spasio.Nije sviran penal Barsi,Real dosta agresivno igra.U prve 3 minute napravili 4 faula.

Šta je bolan dobra, kurac od utakmice do posljednjih pola sata, Gvardiola se zatvorio k'o Partizan na Marakani, a Murinjo sisica sa 3 zadnja vezna i jednim špicom počeo utakmicu.

comment_2333745

http://www.mondo.rs/s203481/Sport/Fudbal/Murinjo-_Da_mi_je_da_Barsa_ima_igraca_manje.html

Pa naravno Barselona moze pobediti samo ako igra sa igracem vise , isti slucaj kao protiv Arsenala . Govna separatisticka .

Samo sto sada nisu pobedili . U preostala 3 derbija , Real ce pobedi sva 3 puta rezultatima 1-0 .

Edited by Hail Metal

comment_2335058

http://www.mondo.rs/s203481/Sport/Fudbal/Murinjo-_Da_mi_je_da_Barsa_ima_igraca_manje.html

Pa naravno Barselona moze pobediti samo ako igra sa igracem vise , isti slucaj kao protiv Arsenala . Govna separatisticka .

Samo sto sada nisu pobedili . U preostala 3 derbija , Real ce pobedi sva 3 puta rezultatima 1-0 .

том Мурињу су увек дурги криви. капирам да би лик, да може, прцао самог себе. нека погледа пре пар месеци, кад је имао све играче на терену, па попио 5 комада по носу! вечерас се диже први трофеј у сезони!

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.