Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.2k
  • Views 168.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hail Metal
    Hail Metal

Upravo tako , otisao jedan smrdljivi katalo siptar mozes mislit , fudbal nista nece izgubiti ako ne trenira vise ni jedan klub , kao sto nista nije ni dobio njegovim trenerskim radom . Najobicnije sep

• Lupas , fudbal si izmislili Englezi - cinjenica . Cigano-siptari su se u to vreme igrali po koridama a zabari plakali i jeli zabe .     Sto se tice utakmice , neke epohalne kolumne nece biti , jer

• Hail Metal
    Hail Metal

ne seri da je to on ?   lici na miru markovic .

comment_2910343

Ma ispao sam retard, Kučka igra za Milan, finale kupa Italije vs Juve. Ali nisam samo napravio lapsus nego sam ispoštovao i odgovarajuću temu :haha:

Kučka ima plan.

Sad je utakmica na mute, narezao sam progtech thrash cd da turim u stub, oba Watchtowera + Aspid + oba tri Vektora, bombonica. Nacrtao sam i logoe bendova na disku, oldschool :D

Da utišamo glasove koji pominju kučku :ph34r:

Sad sam se setio kako sam permutovao, pominjao je komentator Barselona vs Sevilja i da li će Correia da zaigra protiv bivšeg kluba. Sad pogledah kad je taj igrao, ne igra već pešes godina tamo, ne znam što se komentator onda toliko brinuo xD

Možda je mislio na nekog drugog svežijeg Seviljinog igrača? :D

• 1 month later...
  • 2 months later...
comment_2932969

Eto i ovde da se kurčim, bio sam juče na utakmici Real-Eibar, pre toga na stadionu u obilasku, šta reći osećaj je fenomenalan. Karta za obilazak stadiona i trofejne hale je 20e, ulaznica za meč je bila 45e, atmosfera manje više pozorišna, ali kad krene zviždanje onda je da se naježiš, a pogoovu na početku kad krene himna. Uzakmica sama za sebe nije bila ništa specijalno, na početku je jedno 30% stadiona izviždalo Ronalda, ali to je sve bilo u drugom planu naravno.

Obišao sam spolja i Visente Kalderom, ušao sam u neki pub njihov na stadionu, ali nisam hteo da platim ulaz u muzej. Stadion je na dosta nezgodnom mestu, skučeno je, ne može se dobro fotografisati, bukvalno put prolazi ispod jedne od tribina, ali i to je ogroman stadion, drugar me slikao, trenutno nemam sliku, jedino ovu navijačku za Cveleta.

Evo par slika, ima nekih i na temi o fotografijama članova:

IMG_20161002_161410528_zpsd9u4a3sz.jpg

IMG_20160929_160638787_HDR_zpsw7972kd3.jpg

IMG_20160929_183245476_zpslza9wsnm.jpg

IMG_20160929_183627139_zpspayfjvah.jpg

• 3 weeks later...
  • 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.