Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8.1k
  • Views 314.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Navijacu za Barsu naravno,uvek protiv engleskih mongoloidnih izdrkotina.

• "delije":   nisam grobar,nit' simpatizer nijednog srbijanskog fudbalskog kluba,ali koji kurac vam smeta prolaz partizana?prvo vam klub profitira jer partizan vadi evropske poene za srpski fudbal koj

• Hail Metal
    Hail Metal

Kao prvo hvala Smorock sto dozvoljava , mimo pravila , da se iznese istina o danasnjem zlocinu nad fudbalom !   Mislim da se posle ove vecerasnje utakmice tema komotno moze nazvati LJIGA SAMPIONA ,

comment_1566324
Ложи се на најдосаднију лигу коју прати најмање људи и у којој се највише намешта.

Ne, nego ću se ložiti na ligu u kojoj igraju đubrad koja ne izbacuju loptu iz igre kad je protivnički igrač na travi.

comment_1573693

Blowjob that is :)

mislim da će Milan - Arsenal biti teško klanje i jedna od najzaniljivijih utakmica, mada ništa manje ni ovi "autsajderi" neće da razočaraju.

Edited by Mustang

• 5 weeks later...
comment_1596658

Ливерпул-Интер пренос, а Челси у снимку.

Очекујем победу Интера или неки случајни икс вечерас на Енфилду. Ливерпул је доста слабији, а требало би да Злате проради и на страни...

comment_1596899

ipak je mrznja prema interu veca nego prema bilo kom drugom klubu :)

:pivopije:

p.s. kad su igrali juve - liverpul pre tri godine navijao sam za juve. naravno. uvek za zabare protiv engleza. bilo da je u pitanju reprezentacija ili klubovi. dobro, skoro uvek.

EDIT

Liverpul i Inter, šestoplasirani i sedmoplasirani tim na 'večitoj tabeli' evropskih kupova

Link

"mnogo veci" :)

Edited by sabre

comment_1596936
Covek je verovatno mislio na osvajanje evropskih trofeja.

?

Liverpul i Inter, šestoplasirani i sedmoplasirani tim na 'večitoj tabeli' evropskih kupova

citaj to bolje malo.

comment_1596938

Jebote,ti si stvarno covek sa kompleksima. :) Svaki puta kada kazem bilo sta sto ne odgovara fanu Intera,pa makar to bila potpuno nebitna stvar kao sto je da me zabole ko ce proci,ali ako vec neko mora neka to bude Liverpool,ti pocnes da spominjes Juventus u nekakvom kontekstu.Ti si opterecen covek. :da:

Kao sto sam ti vec rekao,jedini klub koji ja mrzim jeste Partizan.Ostale ne volim...to bas nije isto. :da:

A ti fazoni peti,sesti...to veze sa zivotom nema.Najveci klubovi na planeti su Real,Barselona,Liverpool,Mancester,Juventus,Milan i Bajern (i naravno dodajem i jedan klub po subjektivnom nahodjenju,a to je naravno Crvena Zvezda :pivopije: ).Trofeji,tradicija,velicina,uticaj,fanovi...ajde jos i Ajaks eventualno dodati tu zbog titula prvaka Evrope,ali daleko je on od navedene 6-orke.Inter tek posle.Paprika.

Covek je verovatno mislio na osvajanje evropskih trofeja.

Ne,mislio sam na klub u globalu.Kao sto sam vec rekao...trofeji,tradicija,velicina,uticaj,fanovi...Liverpool je mnogo veci klub.

comment_1596973

Иако се очекује пренос најтврђе текме од свих вечерашњих парова, без много тога лепог и без пуно голова, бићу (као и увек) оптимиста и навијати да падну бар три гола! Е сад, видећемо ...

А сутра увече очекујем празник за очи! :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.