Jump to content

Liga Šampiona


.:Thor:.

Recommended Posts

e sad procitaj ponovo sve moje postove

e sad probaj da shvatis shalu.

:uhoh:

 

jebote, ne sme covek ni da se nashali vishe...

 

da ne bude ponovo nesporazuma, shala je bila samo moj poslednji post, tj shalom sam odgovorio na jos bolju foru Директорa.

Edited by sabre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Другари,искулирајте нема разлога за пичкарање!

Посматрајући ваш тон,чак штавише дођох до закључка,да је крајње је време да пошевите нешто !!! :rolleyes::pivopije: Мислите о томе! :D

Ајд у здравље! :pivopije::D

 

П.С. Ово треће коло ће бити посебно интересантно,јер неки од "јачих" клубова већ морају да почну да се ваде,ако желе да прођу групу!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Селекторe to je tvoje resenje za sve :)

Наравно да је то моје универзално решење за све проблеме,а да није ефикасно,не бих вам га од срца препоручивао !!! :da::pivopije: Мислите о томе! :D

 

Ливерпул,Вердер,Бенфика,Лион(тешко очајни су),Штутгарт,па чак и ЦСКА су екипе од којих се очекује да се тргну и ако ништа учине такмичење по групама занимљивијим! :da:

Још једно запажање,у трећем колу играју Штутгарт и Лион и буде ли случајно нерешено,мислим да у том случају неће бити препреке за Ренџерс да прође даље! У сличној позицији је и Ливерпул који гостује несрећном Бешикташу,који је код куће буквално у 90. минуту изгубио од Порта.

Share this post


Link to post
Share on other sites

C.Z i PAO namestili polufinale '71?

 

 

Fudbaleri Crvene zvezde namerno su izgubili revanš meč polufinala Kupa evropskih šampiona protiv Panatinaikosa 1971. godine, prenosi "Politika". Optužbe o nameštanju utakmice iznela je Despina Gaspari, supruga pokojnog generala Jorgosa Papadopulosa, tadašnjeg predsednika vlade Grčke, u intervjuu za jednu lokalnu TV stanicu. Crvena zvezda je prvi meč u Beogradu dobila sa 4:1, da bi izgubila revanš u Atini sa 3:0 i ispala u duelu sa Panatinaikosom, koji je zatim u finalu poražen od Ajaksa sa 2:0.

 

Gaspari tvrdi da je taj meč namešten na "najvišem nivou":

 

"Panatinaikos je igrao odlično te godine. Ipak, posle tako visokog poraza u Beogradu morali smo da pobedimo sa 3:0 u Atini i sećam se da mi je u tom trenutku to izgledalo nemoguće. Kada sam sela u ložu rekla sam predsedniku kluba da sam veoma zabrinuta. Suprug koji je sedeo pored mene me je tada umirio rekavši da nemam potrebe da se brinem, jer je utakmica kupljena, rečima: - Zar misliš da imamo pravo da stvar od državnog interesa prepustimo slučaju. Zvezda će nas pustiti i dobiće novac za to", rekla je Gaspari, koja tvrdi da su joj ovu informaciju potvrdili i čelnici Panatinaikosa, ako i ambasador Jugoslavije u Grčkoj.

 

"Njihov ambasador je sedeo veoma blizu nas i ja mislim da nas je čuo šta pričamo, ali mi je suprug rekao da on ne zna ni reč grčkog. Ipak, na poluvremenu, čovek mi je prišao i na čistom grčkom mi rekao da se ne brinem i da je rezultat već rešen na nekom važnijem mestu", dodaje supruga tadašnjeg predsednika vlade Grčke, u kojoj je tada vladala vojna hunta.

 

Link na vest

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ја сам још давно чуо да је Звезда неким Грцима пре 20 - 30 година продала утакмицу у замену за рефлекторе, можда баш за ову.

Edited by Директор

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...