Jump to content

Liga Šampiona


.:Thor:.

Recommended Posts

pa dobro sad protiv Apoela ce moci da se vidi koliko je dobar ovaj tim, i protiv Rila je bilo nekoliko katastrofalnih gresaka u odbrani koje bi jaci tim kaznio..

A ljudi treba da se raduju, sto zbog lepih golova a i zbog 2 pobede koje donose poene za Uefa rang listu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=373623

 

Коментари:

 

Ljudi, ovo je puštena patka, kao fol povredio se, pouzdano znam jer mi je izvor iz Partizana rekao da je bila žestoka svađa na treningu kada je Krle startovao krvnički na Klea i skočili su svi da regulišu situaciju jer je Krle užasno nervozan zadnje vrijeme, Jokan je pošao da ga smiri a ovaj ga je napao i odgurnuo, to je jedini i pravi razlog Krletovog ostanka u BG-u. U užasnojsu frci od APOEL-a i u potpunioj frci putuju na Kipar, jer su svesni da ce tesko tamo da izvuku povoljan rezultat i pitanje je sta ce dalje biti, jer su svjesni da je APOEL skoro pa nepremostiva prepreka i sva najavljivanja o ultra uspjesnoj sezoni mogu da padnu u vodu!!!

To je istina!!!

(Grobar realista, 28. jul 2009 13:58)

 

PROVERENA INFORMACIJA:

 

Produbljen je sukob sa Dijom, dolslo je do tuce, Krstajic trazi ispisnicu a Mambin menadzer trazi klub kome ne smeta sto je ovj igrao Evropu !!!!

(apis, 28. jul 2009 15:32)

 

100 % došlo je do sukoba, nije patka.

(PFC, 28. jul 2009 19:34)

 

moj ortak, inace fudbaler,isao je juce kod Partizanovog lekara i pre njega je Krstajic bio i on mi je jos sinoc rekao da Krstajic nece ici na Kipar...

I nepotpisuj se ko Grobar...jer nisi...

(Riblja Corba, 28. jul 2009 18:55)

 

Мутно.

 

Овај је генијалан:

 

A ja sam ubio Michael Jackson-a dok je on silovao George-a Bush-a koji je telefonom zvao Vojislava Kostunicu kako bi isplanirali plan o bacanju atomske bombe na Kinu jer Jao - Ming nije dao kos u zadnjoj sekundi protiv LA Lakers-a pa zaje*o Bush-ovu suprugu na tiket za sumu od 2.30$!

(SMK, 29. jul 2009 02:39)

 

:) :) :) :) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...