Jump to content

Liga Šampiona


.:Thor:.

Recommended Posts

Интересантно је да су Ливерпул и Бајерн у готово идентичној ситуацији и по питању форме и кад је у питању њихов евентуални пролаз у наредну рунду Лиге Шампиона.

Што је још занимљивије, обе екипе зависе од мотивације француских клубова, тренутно првопласираних у тим групама и што је још важније са гарантованим пролазом даље, за мечеве са директним ривалима Ливерпула и Бајерна за друго место.

У следећем колу Фиорентина дочекује Лион и евентуалном победом решава све дилеме, док нам евентуални реми доноси трилер на Енфилду у последњем колу, а уопште ме не би зачудило да се одигра баш такав сценарио.

Са друге стране, Бајерн је у далеко тежој позицији, поготово што у последњем колу гостују Јувентусу, тако да би њихов евентуални пролаз деловао још фасцинантније него Ливерпулов.

 

Што се осталих група тиче, у групи Б, Волфсбургу је у следећем колу довољан реми код куће са ЦСКА да осигурају пролаз уз Јунајтед.

 

У групи Ц опет све зависи од Француза, тачније од Марсеја који би могао да се умеша у трку за пролаз само евентуалном победом у следећем колу на Меаци.

Милан и Реал су у предности јер имају да одиграју још по меч са аутсајдером Цирихом.

 

У групи Д се само поставља питање ко ће бити трећи, Апоел враћа у игру само победа код куће против Атлетика, мада ни то им неће пуно значити јер Атлетико у последњем колу дочекује Порто којем ће тако пуцати лајсна за тај меч, док Апоел гостује Челсију који ипак углавном добија мечеве код куће.

 

Група Ф је по мени тотални хит, јер тренутно гледано, све екипе имају теоријску шансу за пролаз, а и распоред је такав да ће бити узбудљиво до самог краја.

Теоријски, Барселони и Интеру је довољно да победе у мечевима које играју код куће, али видећемо како ће то функционисати у пракси.

 

Група Г је по мени расадник аутсајдера који ће највероватније испасти у осмини финала, само је питање ко ће уз Севиљу даље.

Иако је тренутно последњи, Ренџерс у следећем колу дочекује Штутгарт и тај меч ће битно утицати на расплет у овој групи.

Униреа има неповољан распоред, али бих највише волео ако би они успели да прођу као другопласирани.

 

У групи Х се назире Олимпијакос као другопласирани иза Арсенала, мада ко год да прође са позиције два, ценим да ће се зауставити у осмини финала.

Волео бих да то буде, мада су шансе веома, веома мале, Ланетов Стандард.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma, sta se uopste svadjate sa navijacima Intera. Njihove mogucnosti vidjeli smo i ove godine u Ligi Sampiona. Kakva ih je samo sreca pogledala... Ne bih se cudio ni da su kupili utakmicu na poluvremenu.

 

 

Можда је купљена и она против Милана. :rolleyes: Ти се овде увек правиш најпаметнији,а Милан показује резултате као кевин курац. Реално, каскаћете ви још дуго за нама. А Интер се не сећам да су ухватили у намештању. Капирам ја да су то комплекси, али јебига, шта ћеш.

 

 

 

 

Милане, те приче за малу децу су Интеру донеле титулу, а вама и Јувентусу ките. Зато можете Интеру да се сагнете. Нас нису ухватили, ви сте га попушили и сад можете само да каскате за тим клубом који прозивате. Жалосно је кад вас пребија клуб који толико мрзите, знам....

 

 

Ти што дркаш са тих 6:0 можеш да почнеш и са Звездом из '91, ако си циган, ја ћу само да кажем - Интер, првак Италије, Милан - курац на бицикли.

 

 

 

Курузе, Манчестер је још гори курац тако да можеш само да ћутиш. :da:

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 Dosadan si. Pricas o kompleksima ,a stalno si ti taj koji proziva i u svakom postu pominje Milan. Inter je fudbalski pandan Megadeth-u. Fanovi i jednih i drugih su kompleksasi samo takvi. Inter- Milan = Megadeth - Metallica. Koje jebene komplekse od Intera moze imati klub od 7 titula prvaka Evrope,4 Interkontinentalna kupa i istim brojem skudeta kao Inter? I da ne zaboravim onih 6:0 :haha:

 

Upste ne mrzim Inter,klub kao i svaki drugi. Mrzni ste mi vi koji stalno serinjate nesto.   :evotigana:

Edited by Poor Twisted Me
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Курузе, Манчестер је још гори курац тако да можеш само да ћутиш. :da:

Mančester je trostruki uzastopni prvak Engleske, u poslednje tri godine su igrali dva finala LŠ i jedno polufinale, trenutno su drugi u prvenstvu i prvi u grupi u LŠ.

Liverpul je jadan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Narsil

 

Rece ti Poor Twisted Me kako stoje stvari. Ne pravim se ja najpametniji, ja samo navijam za Milan. A kad vec pitas, i za Zvezdu, za koga bih drugo :)

Licno, ne smeta mi tih 4:0, desava se, nista strasno, sve to prolazi, titule ostaju, posebno ove iz Lige Sampiona, a tu je sve jasno letimicnim pogledom. Pa, i rezultatima iz ove godine. Milan je na Bernabeu rekao sta ima, a kad Inter zavrsi u Nou Kampu, vidicemo njihove domete. Ako pobjede cestitacu, ali cini mi se da im se sprema potpuno drugaciji scenario.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...