Jump to content

Liga Šampiona


.:Thor:.

Recommended Posts

Класична коврџава плачипичка.

 

Al je bio fudbalercina,stoper ekstra klase.

 

sutra mi vracamo za '06. :rockdevil:

zajebavam se, nek bude shta biti mora. svestan sam situacije, navijam za dobar fudbal.

 

Mislim da ce Arsenal zduvati ako bude igrao kao sto inace igra.Kada si toliko otvoren protiv Barselone uglavnom zavrsis sa 5 komada u sopstvenoj mrezi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma, to su budale iz Sana, niko se na forumu ne obazire na to. Uglavnom svi pizde što se kuka zbog reprezentacije, a ne i zbog Junajteda.

Lekarskog izveštaja još nema, a Ferguson će sutra održati konferenciju za novinare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Због идентичне повреде као Руни, ја паузирам, ево данас је већ 22 дан. Додуше, ја сам имао луду срећу да нисам поломио ништа, иако су лекари сумњали, али су зато дебело страдали лигаменти. А некако из личног искуства знам да повреде најчешће и наилазе кад си у најбољој форми.

 

Баш ми је криво што Видић није забио гол главом, Манчестер је имао далеко конкретније шансе (нпр. Руни један на један са Бутом). Бајерн је имао иницијативу, често су шутирали према голу, баш као против Фиорентине, али су углавном ти шутеви ишли директно у Ван Дер Сара. Швабама се мора одати признање на борбености, свака част Олићу на постигнутом голу, готивим тог играча још од времена кад је играо за Хамбургер. Биће веома узбудљив реванш, надам се да неће бити никаквих скупштинских заседања тог дана, у противном спортска Србија ће им појаснити значење термина "геноцид".

 

Што се Француза тиче, не бих још отписивао Бордо, ценим да ће много боље одиграти код куће, плус што немају шта да изгубе. Чини ми се да су знатно пали у форми у последње време, а да је Лион тренутно у успону, али нека ме реванш потврди или демантује.

Edited by Селектор

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ti si bese grobar, zar ne?

Cudna kombinacija Partizan-United, zar ne bi trebalo da navijas za Juve ili Chelsea :)?

Jok. Volim Zvezdu, ali ne podnosim Cigane i njihove priče, a na utakmice Partizana idem sa drugarima da bih urlao i skakakao. :smile:

  • Upvote 1
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Piše se "ćemo". :P

Aj sad k'o Cigani pričaj o Bariju, Istanbulu... :P

 

Drago mi je sto tako temeljno citas i analiziras svako moje napisano slovo , lepo je i znati da medju navijacima Mancestera ima pisenih ljudi . :P

Edited by Hail Metal

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...