Jump to content

Лига Европе


.:Thor:.

Recommended Posts

Guest Bata Životinja

Lion je očajna ekipa, oprao bi ih Totenhem da su malo koncentrisaniji bili pred golom. Ali ovaj udarac je za svaku pohvalu, nisam mogao da verujem kako se kretala lopta, odmah sam se setio pederčića iz srpske repke koji ne mogu ni da dobace dotle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're full of shit. Odlična utakmica bila, šteta što nisu zaboli i četvrti, zaslužili su ga i te kako. Suarez tata za slobodnjake. Zenit očajan, nisu mogli da se povežu, jedino ta jeftina greška Karagera koja je na kraju i presudila. I da, za razliku od pozorišta na Old Trafordu, Enfild se orio tokom cele, a i posle utakmice, i ako je to samo mala šesnaestina finala Lige Evrope.

 

YNWA!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Svaka cast na borbenosti ali kada tim da dva gola iz slobodnjaka a jedan posle mega-ocigledno nedosudjenog prekrsaja nad defanzivcem (citaj - neregularan gol) onda se postavlja pitanje koliko bi bilo zasluzeno da jesu prosli. Zenit je doduse igrao katastrofalno ali i pored toga da ovima nije suareza ne bi jedan jedini gol dali.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ливерпул је без Суареза и Џерарда на нивоу Болтона али добро, мало је екипа које би личиле на нешто без 2 најбоља играча. Да се нису глупирали у време Даглиша и да су узели неке крштене играче за оне милионе које су потрошили на Хендерсона, Даунинга, Керола и остале острвске полуиграче сад би можда могли да се боре и за титулу, овако им и за ЛШ треба чудо. Надам се да ће их Роџерс извући, да ће овај Кутињо да се покаже, штета за такву величину од клуба да тавори док неки тамо Ситији узимају титуле.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skols je legenda, ali i prgavo malo govno, al' ipak ne toliko koliko su npr. bili Kantona ili Kin, ja navijam za MU, al' govna su govna... Kad smo kod Luzerpula Karager i Maskerano su takodje govna teska, OK ovaj je pred penzijom, a ovaj nije vise u Liverpulu.

U principu izgleda da svakom velikom timu treba bar jedan-dva smrada od igraca, cini se da je uvek bilo tako...

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...