August 27, 200717 yr comment_1485939 Zoran Alvirović-Kina svira u bendu Apsolutno romanticno ali izbacio je disk sa instrumentalima na el. gitari, ma limk svira sve od flamego gitare do jazza, heavy metala, hard rocka pa cak i klasikicu. Kina je bog! Gledao sam Apsolutno Romanticno nekoliko puta, jednom u Rumi u nekom totalno fensi lokalu. Ljudi opicili 'Sultans Of Swing' - masa gleda belo. Opicili 'Road To Hell' (Chris Rea, ne Bruce Dickinson) - masa se narogusila. Opicili 'I Want To Break Free' - samo sto nisu flase pocele da lete. Onda oni predju na Kemala Montena, Borisa Novkovica i slicna govna i masa se odusevi. Samo se ja smorim izgleda. I onda, pred sam kraj, krenu 'Neko te ima nocas' i ubace rifcinu iz 'Enter Sandman' usred stvari! Ja krenem . Kad su zavrsili svirku, Kina skida gitaru i prilazi direkt meni od sve one mase, on meni pruza ruku i kaze: "Mi hevi metalci se uvek skontamo. Jebiga, za ove seljacine ne vredi ni svirati."
August 27, 200717 yr comment_1485976 Kina je mnogo dobar, al se meni ne sviđa kako svira električnu. Akustaru razbija za sve novce. Kaže da je ranije vežbao po 10 sati dnevno
August 27, 200717 yr comment_1485985 Jel si znao da je Kina svirao sa Malmsteenom u Becu?Inace,video sam da je snimio solo album(One Records objavio), cuh jednu pesmu i bas mi se svidja.
August 27, 200717 yr comment_1485988 Ima spot za jednu pesmu. OK odsvirana gitara ali kao da je pustio ritam mašinu u pozadini, nema nikakve dinamike. Ma čovek se rodio sa akustarom, treba nje da se drži, tu je stvarno najbolji.
August 29, 200717 yr Author comment_1487029 he... VAZNO!! VLATKO STEFANOVSKI se PODRAZUMEVA.. ALI Kada sam otvarala temu napravila sam PODNASLOV- Vlatko Stefanovski je iz Makedonije, Podrazumeva se pod temom samo SRBIJA!! Bas zbog toga sam i napravila temu- KO je najbolji U SRBIJI? Medjutim Moderatori su tu nesto spetljali tako da podnaslov nije ni izasao.. P.S. Ziveo Vlatko!!
August 29, 200717 yr comment_1487034 Mislim da su se ovakve rasprave vodile na ovom forumu jedno 1000 puta,te mislim da ova tema i nije bila toliko potrebna
August 30, 200717 yr comment_1487622 he... VAZNO!! VLATKO STEFANOVSKI se PODRAZUMEVA.. ALI Kada sam otvarala temu napravila sam PODNASLOV- Vlatko Stefanovski je iz Makedonije, Podrazumeva se pod temom samo SRBIJA!! Bas zbog toga sam i napravila temu- KO je najbolji U SRBIJI? Medjutim Moderatori su tu nesto spetljali tako da podnaslov nije ni izasao.. P.S. Ziveo Vlatko!! A i onako - kad oduzmes Vlatka, ne ostane nam bog zna sta Kao što rekoh ima Vlatko naslednika - Marko iz Mr.Tech Će da se vidi jednog dana
August 30, 200717 yr comment_1487633 A i onako - kad oduzmes Vlatka, ne ostane nam bog zna sta A JEL??? A SALE FRISH, to nista a??? Ccc, nemoj ovde da se svadjamo
August 31, 200717 yr comment_1487979 Dushan S bre i Sale Sedlar mada nije da je rock gitarista al da izuva izuva Edited August 31, 200717 yr by Perfector
September 1, 200717 yr comment_1489075 A JEL??? A SALE FRISH, to nista a??? Ccc, nemoj ovde da se svadjamo au, moja greshka
September 10, 200717 yr comment_1493864 Po meni nema najboljeg..ima dobrih, ali ne i najboljeg.....svi dobri gitaristi su iz bivse Juge....a mi smo ostali izmedju, za poneku svirku nekog od tih dobrih gitarista....
September 11, 200717 yr comment_1494041 Ko je onaj gitarista sto svira sa Natasom Beklavac? Mislim da svira belog Charvela...
September 11, 200717 yr comment_1494182 he... VAZNO!! VLATKO STEFANOVSKI se PODRAZUMEVA.. ALI Kada sam otvarala temu napravila sam PODNASLOV- Vlatko Stefanovski je iz Makedonije, Podrazumeva se pod temom samo SRBIJA!! Bas zbog toga sam i napravila temu- KO je najbolji U SRBIJI? Medjutim Moderatori su tu nesto spetljali tako da podnaslov nije ni izasao.. P.S. Ziveo Vlatko!! Može se samo reći ko SPADA MEĐU najveće a ne i ko je najbolji pošto takav ne postoji. To je samo ideal koji služi gitaristima kao motiv da budu što bolji u onome što rade.
September 13, 200717 yr comment_1495878 Ispalili Sedlara ovi iz Leb i Sol... Doveli nekog Makedonca umesto Vlatka. A rekli da ce snimati novi album sa Saletom Sedlarom...
September 14, 200717 yr comment_1496462 Zoran Alvirović-Kina je svirao u Fok House bandu, ako se dobro secam.
February 16, 200817 yr comment_1594812 Saša Friš, Nebojša Antonijević-Anton, Sead-Zele Lipovača, Dragi Jelić...