Jump to content

Vaterpolo


Angelystor

Recommended Posts

Zašto govna?

 

Vise razloga, ali medju nekim ociglednijim je kenjanje po svom visevekovnom prijateljstvu sa Rusima zarad nekih jeftinih poena kod Amera, pa onda ulizivanje Hrvatima i Siptarima, pa stancovanje instant-akademika da prekrajaju istoriju i lupetaju stvari kakvih bi se i fasisti koji su originalno poceli spin o nekim "Monteneginima" stideli, itd. itd.

 

Lep, zdrav sport, onako za rekreaciju. U svetu ga maltene niko ne igra, ne znam zašto...

 

Igraju, ali nije u njega usla enormna lova kao u fudbal i basket, zato i mozemo mi da dominiramo i dalje na reprezentativnom nivou, jbg.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Otkad pratim ovaj vaterpolo uvek se navlacilo za domacina. Ne znam koji se kurac cude.

 

Generalno, najbolji pokazatelj da li je neko favorizovan je broj iskljucenja, a ako se ne varam bio je podjednak broj iskljucenja.

 

Imam osecaj da su ih pokrali protiv Hrvata ili Italijana da bi cutali ko zaliveni.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisu vam smetali Crnogorci dok su za džabe studirali, uzimali srpskoj deci mesta u studentskim domovima, dobijali državne poslove, direktorske pozicije, a smetaju vam kada igraju vaterpolo protiv nas. :D

 

Ništa lepše od nezavisne Crne Gore, ako mene pitate. Još samo da ovi domaći počnu da se ponašaju kao prava manjina (Mađari, Slovaci i sl.) i biće ful.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne, naprotiv, upravo se o tome radi, ali nisam hteo da eskaliram pricu. Svi Crnogorci koji se ne tripuju da su neki poseban zajeban narod i da, sta vise, mi Srbi smo ih vise puta u istoriji zajebali i da nismo nikakva braca itd itd (zvuci suludo, ali citajte po netu, koliko takvih misljenja ima) su dobrodosli kod nas iako nam rabe i zdravstvo i obrazovanje bez da nam pruzaju bilo sta sem ponekog talentovanog sportiste. Ali kada dodjemo u situaciju kao sada da su em ugmazeni u svim mogucim drzavnim strukturama Srbije, em se ovde besplatno lece i studiraju em se jos pojavljuje sve veci broj tih nekih instant-patriota koji se kao distanciraju od nas i jedu nam govna, tu vec covek mora da povuce crtu i kaze supickumaterinu. Naravno, opet, ne mislim sad na ove vaterpoliste, ljudima je samo pesak usao u vaginu sto su pukli opet od nas, nego pricam na osnovu reakcija po forumima i sajtovima koje sam imao prilike da procitam, i, uopste, tom nekom novo-probudjenom nacionalistickom tripu koji je tamo izgleda sve jaci i jaci.

Edited by Salvation

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imao sam par susreta sa Svinjom. Smekerski, naravno. Mrzim Svinju, ali pruzio sam mu ruku. Gori su oni koji su ga doveli u nas kraj od njega, Svinja nije los lik preterano :D

Nase kurve vole crnogosrski kurac i to ne onaj njegoski, nego klasican majmunsko-montenegrijanski. Major bi rekao, postujem crnogorce... Svi smo mi u neku ruku crnogorci...

Edited by Sreta
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Сад ће да се дигне фрка око овога и не би ме чудило да иступе српски клубови, поготово јер та Јадранска ватерполо лига не доноси никакву проходност ка европским такмичењима.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...

u poslednjih deset minuta se jedno 15 puta sa usana likova iz Zvezde moglo pročitati "mrš u pičku materinu" :haha:

 

najjači onaj portpalor koji je pokazivao sudiji koji se stajao preko da puši :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...