Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1486458
:redface:

Hvala čika Aperione, da nije bilo tvojih pradavnih preporuka tj recenzija po novinama ne bih se toliko ni zainteresovala za ovo što sada slušam, ništa bez dobrog i stručnog guiding-a :da:

Haha.

Nemoj, i mene ce crvenilo u obrazima uhvatiti ;)

Thanks na lepim recima, kakogod :da:

• Author
comment_1486460

Pazi, i Kevin Moore je malo problematican, zato sam ga ovde i stavio.

Ono sto je uradio sa Dream Theater je progressive, sa Chroma Key i solo je "ostala ne-metal" muzika, a sa OSI... pa recimo avangarda. Za njega najbolje ljudi znaju ovde.

Ne brini, drzacemo se pravila.

comment_1486462
Za njega najbolje ljudi znaju ovde.

Naravno. U pitanju je institucija. Od je prog, sta god radio u ostatku zivota ;)

Secam se samo kako sam prste lomio svirajuci Ytse Jam k'o klinac (obzirom da su mi klavijature prvi instrument), imam taj snimak na nekoj kaseti, straaasno :cool:

• Author
comment_1486465

Srecom, nisam nikad svirao klavijature nesto mnogo, pa ne znam kako to ide, ali verujem ti na rec.

Inace, neko vece pricam sa ortacima koji su isto fanovi Theatera, i svi do jednog se slozimo da je Moore bio lik sa najvise duse u bendu. Otkako je on otisao, sve je postalo nekako sterilno. Po meni, jedini koji danas tamo svira sa dusom je Portnoy, ali sta on moze da oboji?

I definitivno mi se Mooreovo pevanje svidja vise od LaBrijevog.

comment_1486471
Srecom, nisam nikad svirao klavijature nesto mnogo, pa ne znam kako to ide, ali verujem ti na rec.

Inace, neko vece pricam sa ortacima koji su isto fanovi Theatera, i svi do jednog se slozimo da je Moore bio lik sa najvise duse u bendu. Otkako je on otisao, sve je postalo nekako sterilno. Po meni, jedini koji danas tamo svira sa dusom je Portnoy, ali sta on moze da oboji?

I definitivno mi se Mooreovo pevanje svidja vise od LaBrijevog.

Ja odavno ne gotivim LaBrie-a, i Dominici mi mnooogo vise lezi od njega.

Dusa u Dream Theateru... ne znam za to bas, oni su postali masine vremenom, ali da je bio i ostao naj DT klavijaturista, to definitivno.

To za Portnoy-a ne znam takodje, nekako mi je on najkomercijalniji u tom bendu, sav je "amerikanizovan", samo jos McDonalds reklamu da stavi na majicu i to je to. Ali nije tema o njemu, mada volim iskoristiti svaku priliku da udarim u njegovo postojanje iz vise razloga ;)

comment_1486501

niti znam kakav je ko kao čovek, niti me zanima, zanima me samo šta svira i da li mi se to sviđa

• Author
comment_1490384
Danas je Chroma Key na redu (šteta što imam samo jedan album, ima da skinem ovih dana ostatak). :)

Koji album imaš? Meni je lično najbolji prvi ("Dead Air For Radios"), ali ni "You Go Now" nije loš. Već "Graveyard Mountain Home" mi se ne dopada toliko.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 11 months later...
  • 10 months later...