Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_1985979

sta napljuvaster pesmu, meni se svidja. Sto mora da bude losa, ako nema gitara.

Inace, ona je rekla da ce na sledecem albumu, hevi pesme imati samo gitare, bez orkestara, i da ce balade imati samo orkestar, bez gitara.

• Replies 597
  • Views 57.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Najodvratniji stvor na tzv. "metal" sceni. Precenjen vokal a izgled očajan. Nightwish je napredovao od kada su je šutnuli.   Uskoro, neće moći ni u šupi da "peva". Pa šta ako je školovana pevačica

• Odvratna je i niko je, od pravih metal muzičara, ne podnosi.

• Da.

comment_1994186

Pesme sa prethodnog albuma su tako dosadne da ja nemam reci. Na novom albumu Doro imaju duet zajedno i to je takodje smor pesma(lagana i polaka ubi boze) iako bolja od bilo koje sa Tarjinog albuma.

comment_1994551

Ona treba da angazuje nekog dobog okestratora kao sto je Luka Turili i da pocne ozbiljno da radi ili da jednostavno batali posao.

comment_1995524

Frubi, sad procitah sta rece na Legasi forumu.

MA DOVODITE JE!!!! Sta se dvoumite, ljudi su koilko sam provalio bili prezadovoljni prethodnim koncertom, cenim da bi SKC bio skoro pun ako ne opet rasprodat. Ipak se ljudi i dalje ovde loze na Tarju i NW. Ajde, ne budite dojke, hocu da slusam Oazu uzivo!

• 2 weeks later...
comment_2003826

Pa naravno da mislim da postoji konkretan razlog, zato i izazivam organizatore da neko kaže o čemu se radi :P , Frubi tamo na Legacy forumu samo nešto šturo napisao, kao "ono je bio pravi trenutak za koncert" i toliko. Nadam se da nisu opet neka bidovanja umešala prste, čuo sam da je i onaj prethodni koncert neko hteo da preotme Legacy-ju (NE Terra Nostra), ali na svu sreću, već su imali potpisan ugovor.

comment_2004379

Hm... Rizikujem sad da se digne hajka na mene... :D Ali da nije previshe da dolazi na godinu dana? Posebno shto nema josh uvek novi album... (koliko znam, izlazi 2010.)

Ja sam bila na koncertu i fantastichno sam se provela i gledala bih je opet i volim je chak iako nishta veliko nije sama uradila, osim shto ima glas kakav ima, ali mislim da je ovo prebrzo. :D Don't kill me, ja bih Katatoniu u oktobru. :D A nju negde na leto. Eto, to bi bilo fino, mada ko mene pita. :)