Posted October 17, 200717 yr comment_1515127 ... pacovi su siti bebe vishe nema ostao je samo jedan mali skelet nema vishe placha, prljavih pelena mozhe da se spava idemo u krevet :> ... Ovo je moj prvi poqshaj pisanja poezije za decu pa ne ochekujem preterane uspehe . kako vam se dopada?
October 17, 200717 yr Author comment_1515164 У кревет са пацовима? Бора Чорба Shta? On je napisao neshto slichno?
October 17, 200717 yr comment_1515232 ... pacovi su siti bebe vishe nema ostao je samo jedan mali skelet nema vishe placha, prljavih pelena mozhe da se spava idemo u krevet :> ... Ovo je moj prvi poqshaj pisanja poezije za decu pa ne ochekujem preterane uspehe . kako vam se dopada? Za kakvu tacno decu ti ovo pises?
October 17, 200717 yr Author comment_1515425 Ovo je namenjeno budutjim metal generacijama sada trenutno u odrastanju Mnogo je umetnika radilo na tu temu... pacovi i bebe, neobjashnjiva vechna i tragichna ljubav izmedju ta dva stvora. Ume to lepo da inspirishe @Nimfadora - a ti si neka hejterka, nishta ti ne valja :> ? Znash, poezija ne mora obavezno da se bavi ozbiljnim temama( pa chak ne mora da ima veze s mozgom). Mnogi veliki pesnici su radili ovakve i josh gore stvari... Chisto za primer, prochitaj ovo : U ŠPAJZU U špajzu ima jedan sira a parcov jede toga sira bez obzira A parcov jede toga sira i baš ga njega mnogo briga uglavnom da je njemu stiga Al u taj parcov dođe boles pređe u njega iz taj sira i počme ga deranžirat I počme njega deranžirat i deranžirat i deranžirat svakog dana deranžirat Boli parcova njegov stomak kao da ima jedno stvrdlo i misli da će umreti odma Možem misliti kako mu je u njegov stomak kad ga vrti Dushan Radovic Dreamer? hmm... znamo se?
October 17, 200717 yr comment_1515450 Tako gothicarke uspavljaju svoju decicu... moj sestric se lozi na ovo vrapcici
October 17, 200717 yr comment_1515459 @Nimfadora - a ti si neka hejterka, nishta ti ne valja :> ? Znash, poezija ne mora obavezno da se bavi ozbiljnim temama( pa chak ne mora da ima veze s mozgom). Mnogi veliki pesnici su radili ovakve i josh gore stvari... Chisto za primer, prochitaj ovo : U ŠPAJZU U špajzu ima jedan sira a parcov jede toga sira bez obzira A parcov jede toga sira i baš ga njega mnogo briga uglavnom da je njemu stiga Al u taj parcov dođe boles pređe u njega iz taj sira i počme ga deranžirat I počme njega deranžirat i deranžirat i deranžirat svakog dana deranžirat Boli parcova njegov stomak kao da ima jedno stvrdlo i misli da će umreti odma Možem misliti kako mu je u njegov stomak kad ga vrti Dushan Radovic hmm... znamo se? Nisam, samo poezija mora biti čista, jednostavno, da bi ušla u književost koja se piše velikim početnim slovom, mora da ima duh i formu i smisao... Svako može da žvrlja svašta, ali to neće biti poezija koja ostavlja trag u književnosti... Edited October 17, 200717 yr by Nimfadora
October 18, 200717 yr Author comment_1515712 nisam ja ni ochekivao da tje ovo stvarno utji u bukvar :>. Nego, evo malo goth poezije : " Life is bitter it's down the shitter that's why I want to die I was down, way underground when I wanted but to fly so I prefer to be under lots of dirt - six fit Then I';ll be a winner couse life is bitter and death is sweet..."
October 19, 200717 yr comment_1516175 Brate i ti onda ides i pljujes ljudima po ostalim temama... sta reci? Vojvoda makar ima dovoljno smisla da ne baca svoju 'poeziju' po forumu.
October 19, 200717 yr Author comment_1516299 slow down... Kad sam ja nekoga napljuvao? Ajde, reci mi molim te... Ovo sam otvorio da bih postepeno krenuo sa izbacivanjem "poezije" sa sve vetjim i vetjim navodnicima . A onda tje mozhda i imati smisla...