Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 146
  • Views 20.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• marko.nocturne
    marko.nocturne

Ovo je definitvno najbolja serija IKADA kod nas prikazivana, u SVAKOM pogledu!!!

• Blacksunray Verb Delikvent
    Blacksunray Verb Delikvent

pozdravila te moja baba nesrecno anahrono dete....   gotik idiotik, ne seri, ukoliko si nekad mozda uspeo da dodjes u kontakt sa bilo cime vaN tvog mikrosveta, skapiraces da ljudi ovde ekstremn

• Blacksunray Verb Delikvent
    Blacksunray Verb Delikvent

brate, je li to neki nivo humora iz 'jukra', ne kapiram ja to, ja nisam u lo-fi delu grada....

comment_1579480
uf, meni je od same Pikcheve smrti mnogo potresnija bila ona poslednja scena kada su svi oni na terenu a njihovi mrtvi prijatelji na tribinama...i kad dobaci loptu Ekseru...

E to sto mu je predao loptu bi trebalo kao da znaci da je Ekser sledeci, bar ja tako tumacum ali videcemo.

comment_1580958
E to sto mu je predao loptu bi trebalo kao da znaci da je Ekser sledeci, bar ja tako tumacum ali videcemo.

i ja isto ...

videcjemo..

ne, zapravo, mene takve u isto vreme i ukopaju i odusheve, tako da ni jednog trenutka nisam zazhalila shto sam pochela da gledam...dokaz da mozhemo da napravimo dobru seriju...

Edited by Lithium

• 2 weeks later...
comment_1592965
ovde covek ako nije saglasan sa ostalima,odmah mu se kaze da ne prdi,pripisuju mu se razna imena...

Ako te je jedno "ne prdi" uvredilo onda si bas "sissy boy". Stvarno ako te je tako lako uvrediti najbolje bi bilo da se zakljucas u svoju sobu i da nikad ne izlazis jer je rizik prevelik, mozda ti neko na ulici kaze da ucutis a ti se zaplaces na sred ulice jer te je uvredio.

Ja sam ti napisao "ne prdi" jer jednostavno ne mogu da verujem da neko misli da je muzika iz ove serije sranje, jer koju god vrstu muzike ti slusao, moras priznati da se muzika odlicno uklapa u seriju.

Stvarno, nisam mislio nista lose! :pivopije:

Идеја - а да направе наставак под насловом "Родиће се врата"? ;)

:lol: :lol: :lol: :lol:

comment_1592974

Ako te je jedno "ne prdi" uvredilo onda si bas "sissy boy". Stvarno ako te je tako lako uvrediti najbolje bi bilo da se zakljucas u svoju sobu i da nikad ne izlazis jer je rizik prevelik, mozda ti neko na ulici kaze da ucutis a ti se zaplaces na sred ulice jer te je uvredio.

Ja sam ti napisao "ne prdi" jer jednostavno ne mogu da verujem da neko misli da je muzika iz ove serije sranje, jer koju god vrstu muzike ti slusao, moras priznati da se muzika odlicno uklapa u seriju.

Stvarno, nisam mislio nista lose! :pivopije:

Inace,''slepci'' je uzasno uvredljiva rec...srazmerna je ''ne prdi'' iz prostog razloga sto protivrecis zargonski nekome ko ima svoje misljenje