Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.4k
  • Views 350.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Author
comment_1586202

Puno spama... 'Aj da malo osvjezim temu, potvrdjen je viking/folk metal bend TYR! A i hrvatske snage Usud, kao i nase, Alister i Boneyard. Nadam se da cemo sutra ostaviti vise informacija i na sajtu. Vjerovatno zanimljiva informacija za ljubitelje viking/folk metala, TYR je stvarno dobar bend.

Vise o njima mozete naci i na http://en.wikipedia.org/wiki/T%C3%BDr_(band), a i na njihovom myspace-u http://www.myspace.com/tyr1

Oni su i ucesnici Pagan Fest turneje, tako da ce Castle Festival, osim Ensiferuma, imati cast da ugosti i TYR.

Vise objava uskoro, nadam se da cemo u skorije vrijeme kompletirati i line up, a i dati konacne informacije o maksimalnim cijenama karata i sve ostalo.

comment_1586885

Alister ce 20. 02. (sreda) odrzati prvi od niza koncerata u okviru Castle Fest Warm-up turneje.

"Livingroom" SKC, 20.02.2008.

ALISTER

Specijalni gosti:

HETERA

Ulaz 150 dinara

Pocetak u 21h

P.S. Elderane, nadam se da ovaj post nije protiv pravila. Ako jeste, sorry i obrisi.

comment_1587185
Realno, naguzio vas je Legacy sa ovim PoS, tako da te "neocekivane stvari" i "bice iznenadjenja" bi mogle malo da se ubrzaju ;)

i say :mrgreen:

realno, pre sam ocekivao PoS u Smederevu, zbog celokupnog lineupa, pa ono :opusteno:

comment_1587424
Dovoljan je Primal Fear da bude tačka na i. Mada, sada kad znam da Jon Oliva's Pain i Circle II Circle idu na turneju sa Manticora-om...

Da ali to je valjda USA tour tako nesto...

Odusevio me bulletin na spejsu kad sam videla, jbt kad bi oni svi svirali ovde...

ZLO! :meshuggah:

• Author
comment_1587431

Jebote, kakvi ste, jos cemo uzeti puske, pa na Frubija... :) Nismo mi ni u kakvom ratu, bendova je toliko da ih za 50 festivala ne bi bar po jednom doveli. Bolje da svi fino budemo zadovoljni sto imamo 2 festa, razlicito orijentisana, i poprilicno jeftina za evropske uslove. U svakom slucaju, nas line up ce, nadam se, uskoro biti u potpunosti zavrsen.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.