Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2k
  • Views 216.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Bojana Maljević je postala klasična neurotična narkomanka. Privatno je jedna odurna i uobražena osoba kojoj treba samo lupati palamarom po čelu. Ovo govorim iz ličnog iskustva.

• Ovo je najbolji sitcom koji sam gledao. Nadam se da Ashton Kutcher nece da upropasti 9. sezonu, jer ipak Charlie Sheen je nezamenljiv.

• Aj ne kenjaj kad ne znas ni sta je novela... Nisam ja rekao da je serija losa, super je, al' knjiga je uvek bolja.

comment_2759245

Valjdae on trebao da prectavlja emotivca i Djoloromantika, dobrocudnog, tihog i povucenog decka...uz dozu povremenih izliva besa, zato stoe postao beskucnik i sto ga zivot nie mazio...a za Marisu su pogodili likusu...prava razmazenica i kurvica...i jeste bila naigrdja od svih

comment_2759781

meni je super koncept i red mi je jako zanimljiv lik, ali ne mogu da se otmem utisku da je rađena prvenstveno za glupe amere. neke stvari su toliko površno urađene da boli. da ne spominjem srbe kriminalce koji su se samo u prvoj sezoni pojavljivali nekih četiri puta, ako ne i više. od mene 7/10 za sada, videću još da li ću nastaviti da gledam.

comment_2759789

Srbi kriminalci su bili mindfuck totalni, ali skroz su okej odradili te likove, Miloseviceva licna placenicka garda, ovo ono, nisam ispratio ko su glumci, ali su znali srpski (mada vise bosanski naglasak). I panorama Kraljeva, napravise da grad izgleda monumentalno :haha: Jeste radjena za amere, ali kakvih sam se gluposti nagledao, ovo mi je skroz i ok, prvenstveno zbog red-a, karakter je nesvakidasnji

comment_2759819

Onda ispadne da su nam jos uradili besplatnu reklamu kad od Kraljeva napravise Prag :bigblue:

Nego, ja se okanuo serija. Ono, mozda ispratim jos neku koju sam zapoceo a nije se zavrsila ali u principu sve je to njesra tesko, pogotovo ove holivudske. Naravno zapode se po neka dobra, kao True Detective, recimo, to je jedino sto mi se bas svidelo.

• 5 weeks later...
comment_2764121

završio THE WIRE

5. to jest poslednja sezona mi je bila i najbolja, ono sa serijskim ubicom je epohalno

svaka čast, oduševili su me tu. Kraj serije je, doduše njanjav, totalno srbski, mazohistički, predaja, razočarenje, cinizam, nema šiptarizacije kao u True Detective

• 2 weeks later...
comment_2767983

u ovom Bronu u prvoj sezoni izgleda podvališe nekog degenerika da je kao pravi ubica, jer onaj tip u zadnje dve epizode je toliko retardiran da ne bi mogo ni da osmisli, kamoli ostvari ono što je Terorista šiptarske istine pre toga sproveo u delo

upropastiše seriju sa takvim skrnavljenjem na kraju, kao tip zapalio ordinaciju i ubio hirurga, kao da ga ne bi našli, a ovi bi ga ionako pronašli i bez toga. Što nije otišo u Koreju ili Beograd na plastiku kad je tako pametan

i koji moj je uopšte uradio sve što je uradio, da ih je samo metkom u čelo rešavao niko ga ne bi ni otkrio

i onaj ženski Šeldon Kuper, jao, jao

True Detective bre

comment_2767993

mnogi hvale Rectify, ja nikako da pogledam, moraću da uzmem, ionako od ovih Bronova samo gubim vreme

comment_2768005

bron keva, saga noren ultimativna hot zajebana picka

rectify je veoma kvalitetna serija sa akcentom na dijaloge, odgledao sam obe sezone, veoma sam zadovoljan, jako dobra gluma i upecatljivi likovi