Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Feb-2009 Sekstet Skadarlija : Izadji Iz Moje Case 204

Mar-2009 Necrophagist : Seven 12

Apr-2009 Dobrivoje Topalovic : Od kada te nema www.balkanuk.com 18

Koji prelazi. :D

• Replies 2.8k
  • Views 156k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Dje je Metallica,covjece? :D

U americi :)

Cesto mi se desava u poslednje vreme da ne scrobbluje neke pesme na sajtu, vec samo u programu, pa posle kad ponovo ukljucim nestanu. :/

Mada razmisljam da ga izbrisem, zato sto mnogo malo slusam od kuce u poslednje vreme, vec sa mp3-ija, pa mi i nije neka pravedna statistika.

Cesto mi se desava u poslednje vreme da ne scrobbluje neke pesme na sajtu, vec samo u programu, pa posle kad ponovo ukljucim nestanu. :/

To je normalno. Da ti se to ispravi samo u programu na tom spisku scrobble-ovanih stvari kliknes na "reconnect" ili odes na "account" i kliknes na naziv tvog profila. :da:

http://www.last.fm/user/kuruz

Да л' ико има овакве прелазе к'о ја? :)

Бритни између Девина и Стрепинга, Антоан Кламаран између Кситраса и Танкардарије, Пусикет Долс, па Најл, итд. :)

Edited by Scouse Buster

imao sam i ja ranije josh gorih prelaza kada su mi skroblovane bratove pesme. ja otishao jednom na last.fm kad ono tamo sve neki shabani, za pola ih nisam chuo.

vishe nemam takvih problema.

Пуши га, пичкетино. :)

imao sam i ja ranije josh gorih prelaza kada su mi skroblovane bratove pesme. ja otishao jednom na last.fm kad ono tamo sve neki shabani, za pola ih nisam chuo.

vishe nemam takvih problema.

Мој бураз слуша електронику коју и ја волим, тако да нема проблема ни нежељених песама.

Meni je zato namešteno da mi skrobluje pesme samo sa mojih direktorijuma. Ćale kad sluša, ne skrobluje.

Мени не смета, а и на ласт.фм сам се регистровао више пута, кад би било скробловано све оно што сам слушао од прве инсталације и листе би изгледале сасвим другачије.

Ja samo ukljucim scrobbler kad sam ja za kompom i to je to.

To je normalno. Da ti se to ispravi samo u programu na tom spisku scrobble-ovanih stvari kliknes na "reconnect" ili odes na "account" i kliknes na naziv tvog profila. :da:

Hvala. :pivopije:

• 3 weeks later...

Satan made in Bataja ми послао request. :wub:

• 2 weeks later...

Šta je ovo? :)

Dečko nije zdrav, postavio je link ka mom profilu na last.fm :) :) :)

• 2 weeks later...

Ne radi mi scrobbler. U opcijama je sve lepo podeseno, SCROBBLING ON u donjem desnom uglu, sam scrobbler cita tagove, ali se na sajtu nista ne pojavljuje.

Wtf?

Ja kad se to desi,reinstaliram program. Mislim da cak i manje vremena treba od ovog sto je Talvi predlozio. :)

Edited by Just Like a Timepiece

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.