Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Bravo za foobar, zato je Bal moderator. Ne znam da li postoji autotag, ali ručno tagovanje je moguće i radi sasvim dobro.

• Replies 2.8k
  • Views 156k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Selektuješ album > desni klik > tagging > get tags from freedb

Ko kaže da ne radi?

Moze link za onu aplikaciju koja racuna u procentima kompatibilnost sa prijateljima?

Jos fali neki budisticki monah iz neke kineske provincije da se pojavi na last.fm-u :haha:

Nije to ništa, viđao sam u Flag Counteru daleko opskurnija mesta od Nepala. Čak i Vatikan. :haha:

Vatikan nije opskuran, to je najsvetlija tačka.

• 2 weeks later...

sta je ovo, pise mi da nemam jos nijednu pesmu preslusanu, a gore lepo stoji preslusan broj pesama? neki bag? o.0

You haven't listened to any music recently. When you have, you'll see your Library here.

neko se sprda sa mnom? :haha::no:

Edited by Grob Bez Dna

Mozda ih ne znas na pamet?

sta je ovo, pise mi da nemam jos nijednu pesmu preslusanu, a gore lepo stoji preslusan broj pesama? neki bag? o.0

You haven't listened to any music recently. When you have, you'll see your Library here.

neko se sprda sa mnom? :haha::no:

meni stoji No plays since 5 Feb 2007,a do sinoc sam imao preko 70.000 :haha:

kad gledas sta ti prijatelji slusaju, vidi se sta i skrobluje se, ali se na profilu ne vidi nista, tj. desava se ovo gore navedeno.

oni su sjebali nesto.

Skrolujete lepo do dna strane i kliknete na ono "System Status", raznih čuda tu ima:

Some users may notice that currently their libraries are inaccessible due to ongoing maintenance work. Please be assured that your scrobbles are safe and will be back in the course of the next few hours.

Opet ne radi last.fm... Strasno koliko je bagovit u zadnjih par meseci... Skoro pa k'o yum...

Edited by ..charlie..

Meni dodao nekih 13000 pesama, ne znam samo odakle :D

Ha ha ha... Zaista mi je tesko da poverujem da jedan takav sistem, tako cesto ima probleme...

Ipak bi too trebalo da bude ozbiljan softver... Nije to yumetal... :rockdevil:

Znaci koliko mi se pesama naskroblovalo, a ono nista :/

He he... Ja sam juce ceo dan slusao CIIC i par pesama Amorphisa i uskroblovalo samo Amorphis... Sta sad...

Pre ili kasnije sve se ucita. Meni je jednom mesec dana profil bio blokiran, odnosno scrobbler nije prikazivao nista novo. Jako bagovit sajt, ali isto tako jako zarazan, pa mu se oprasta.

Postoji li nešto što pravi listu najslušanijih albuma po minutaži slušanja? Ovo sa količinom puštenih pesama nema veze sa stvarnošću.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.