August 19, 20186 yr comment_2992426 Za mene jedan od najboljih domaćih filmova je variola vera, kako je uradjen do jaja, deluje malo bolesno maestralna uloga radeta šerbedžije, i onog radeta markovića, najjače je kad se sakrio da on jedini primi vakcinu, a ostali kurac jel diklić glumio nekog mentola, kao i obično......dobro je dočarano i tucanje izmedju šerbedžije i one plavuše dobar je i onaj instrumental koji se prožima kroz film, sve u svemu dobar je, ali ipak neka hvala
August 19, 20186 yr comment_2992450 I da prenosi Lemijeva televizija. Za muziku zaduzena Vera Matovic.
August 20, 20186 yr comment_2992571 Za mene jedan od najboljih domaćih filmova je variola vera, kako je uradjen do jaja, deluje malo bolesno maestralna uloga radeta šerbedžije, i onog radeta markovića, najjače je kad se sakrio da on jedini primi vakcinu, a ostali kurac jel diklić glumio nekog mentola, kao i obično......dobro je dočarano i tucanje izmedju šerbedžije i one plavuše dobar je i onaj instrumental koji se prožima kroz film, sve u svemu dobar je, ali ipak neka hvala odgledao sam ga opet pre tri dana posle x godina. filmcina! CEO film je creepy, ako postoji ijedan nas film koji bi mogao da se pusta bilo gde u svetu, onda je to ovaj.