June 14, 20169 yr comment_2914729 'de ste, hrišćani http://www.theprp.com/2016/06/14/news/norma-jean-detail-new-album-polar-similar-debut-1000000-watts/
April 29, 20187 yr comment_2982752 Potpuno bespotrebna akusticna verzija pesme. Bez ikakvog smeka ili energije. Inace Polar Similair mi je fantastican album.
July 25, 20196 yr comment_3019544 Novi album će se zvati "All hail" i izlazi 25.10. za Solid state records. Od ostalih vesti, donedavni gitarista Jeff Hickey je napustio bend radi lečenja od alkoholizma.
November 2, 20195 yr comment_3025925 Još jedan odličan album od ove ekipe (zapravo Corey Brendan i neki novi likovi), ima i hitova i haosa i besa. Zvuk gitara namuđen do daske. Jedan od najboljih i najkonzistentnijih predstavnika žanra, uvek sveži.
September 5, 20222 yr comment_3077293 Još jedan odličan album za pojasom ovih legendi. Nije mi se previše svideo na prvo slušanje, deluje sve dosta razbacano sa gomilom nekih eksperimentisanja sa efektima i praznim hodom, ali sad leže na svoje mesto i definitivno je album na drugu ili treću loptu. Hitčine prisutne u vidu aria obscura, wwavve, a killing word, sleep explosion, mada ima i bezveznjikavih pesama tako da overall ovo ide negde na sredinu diskografije ali mene i takvi pogađaju u žicu.