Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 8k
  • Views 375.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Odprilike ovo:  

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Kum je izneo cinjenicu po kojoj ti nemas pravo da seres o igracima koji seru protiv srba,a to je da navijas za klub ciji je trener javno podrzao primanje Kosova u UEFU i samim tim priznao nezavisnost

comment_1799858

Nisam skoro video losije izvodjenje penala. Kako se samo usrao! N everujem da je imao onoliku tremu na kada je debitovao.

U svakom slucaju, HVALA MU NA SVEMU!!

Jesmo li mi stvarno onoliko dobri ili su oni jadni Bugari toliki slepci???

comment_1799892

nisu ni Bugari ni Crnogorci tako slabe ekipe ali ovo veceras je bilo fenomenalno

6 golova, dva promasena penala, precka Kacara i par sansi Mrdje, ne znam sta da kazem

Mozda je bio neki dogovor da povedemo --- da Savo da gol, izadje napolje uz ovacije-- pa tek onda da se igra fudbal--- ali ono prvo poluvreme odavno nije onako vidjeno!!! Mislim da je Jovanovic zacementirao mesto u napadu.Sta bi Savi kravi da onako izvede penale ne znam ali u svakom slucaju hvala mu na svemu sto je uradio za reprezentaciju!!!!

comment_1799909

Savo kao da utripovao da je na oprostajnoj utakmici Pedje Mijatovica :) Nije mu bilo lako kada je promasio i drugi. Mislim da je tada zazalio sto je uopste i pozvan na zadnju tekmu. Kasnije se videlo da mu ona 2 gola nisu mnogo znacila.

Mislim da ga je Antic izvukao taman kada se opravdao za promasaje i da se ne bi slucajno opet obrukao.

Jovanovic i Krasic su trenutno 2 najbolja pojedinca u reprezentaciji. Mrdja je debitovao i to mu je dosta za neko vreme.

Ali sto smo mogli da ih nadujemo.... bila bi bruka. A ja igrao samo 3+ i nervirao se kada je Savo promasio penale :D

comment_1800016
nisu ni Bugari ni Crnogorci tako slabe ekipe ali ovo veceras je bilo fenomenalno

6 golova, dva promasena penala, precka Kacara i par sansi Mrdje, ne znam sta da kazem

Mozda je bio neki dogovor da povedemo --- da Savo da gol, izadje napolje uz ovacije-- pa tek onda da se igra fudbal--- ali ono prvo poluvreme odavno nije onako vidjeno!!! Mislim da je Jovanovic zacementirao mesto u napadu.Sta bi Savi kravi da onako izvede penale ne znam ali u svakom slucaju hvala mu na svemu sto je uradio za reprezentaciju!!!!

lazovic i on (jovanovic) su najbolji tandem. :da:

comment_1800325

Лепо, лепо се Саво опростио од фудбала, царина био и остао!

Надам се још само да ће у пензионерским данима научити да рока пенале како треба. :D

BDSM над Бугарима, баш ми драго ... а Лане моје је још једном показао какав је вансеријски шпиц на овим просторима.

Онај силовит продор и оштро смештена лопта под пречку, се не заборављају!!~!

• 2 months later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.