Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2250039

najbolji ustasa jos od mazuranica!SVAKA JEBENA CAST!!!!!!

prizeljkivao sam ovaj rezultat srbije,sto prije da onaj bolid da ode,dok ne bude kasno.kontam da izvesnim debaklom na sledecem mecu ce sam sebe ispratiti,ali sta ce biti sa toletom i ostalima?

• Replies 8k
  • Views 374.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Odprilike ovo:  

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Kum je izneo cinjenicu po kojoj ti nemas pravo da seres o igracima koji seru protiv srba,a to je da navijas za klub ciji je trener javno podrzao primanje Kosova u UEFU i samim tim priznao nezavisnost

comment_2250043

Горе од овога може бити само ако пукнемо од Фарана, што и слутим. Овог слепца обесити, Караџића у живи креч а паре у рукомет. Јебо фудбал.

comment_2250047

Горе од овога може бити само ако пукнемо од Фарана, што и слутим. Овог слепца обесити, Караџића у живи креч а паре у kosarku. Јебо фудбал.

moze.

comment_2250128

Od reprezentacija pored nase najvise volim Obalu Slonovace. Razlog za to je sto ih svi potcenjuju a ja odgovorno tvrdim da imaju jednu od najjacih reprezentacija na planeti. A sad vi mene pitate zbog cega nisu prosli grupu ni 2006 ni 2010. Zato sto nikad nisu imali srece sa zrebom. I tako 2006. su u grupi bili sa Argentinom i Holandijom a 2010. sa Brazilom i Portugalom. Igraci igraju po najjacim svetskim klubovima. Barry, Kolo Toure, Zokora, Boka, Demmel, Yaya Toure, Eboue, Dindane, Gervinho, Kalou i Drogba. To je njihov A tim a pored njih jos su tu i Bakari Kone, Kader Keita, Siaka Tiene, Tiote, Bamba, Romaric i drugi...

• Author
comment_2250145

Pizone,svalercino,ti si nas izaslanik.

Bravo navijači pičke, zviždite golmanu naše reprezentacije svaki put kad uzme loptu.

I ja bih zvizdao picketini,ne vidim u cemu je problem.Idiot je idiot.

obesiti Tomislava Karadžića na terazijama, Pižon koliko večeras treba da podnese ostavku,

Karadzica i Djorica obesiti na Terazijama za primer.Govnari.

jebo vas antić, da je neki stručnjak ne bi bio bez normalnog amgažmana još od atletika.. koliko je stručan, videlo se na svetskom prvenstvu..

Covek bez normalnog angazmana je trenirao Barsu?Ok.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.