Jump to content

Reprezentacije


El Karnisero

Recommended Posts

1:37 - Handanovic pokazuje Vidicu u koju stranu da sutira.

 

 

 

Ne kazem da je ovo sigurno tacno, ali jednostavno ponasanje Vidica na utakmicama reprezentacije je krajnje sumnjivo. Siguran sam da ne bi nikad "preuzeo odgovornost" u npr. finalu FA Kupa i oteo loptu Runiju.

 

U svakom slucaju nek se jebu sa Fergusonom obojica. Sve mi lici kao da je njegovo maslo. Runi nece igrati za Englesku do pocetka EURO 2012, a Vidic je sebi zalupio vrata. A Ferguson? Dobio dva potpuno koncentrisana igraca na Premijer Ligu, jebo mu pas mater. Cime se sve taj covek ne bavi, to niko ne zna. Jedino je strucan da sve to mudro prikrije i da niko nema pojma. Kako bas sad da se dogodi da dva, slobodno mogu da kazem, glavna igraca Mancestera uprskaju stvar u reprezentaciji? Jedan dobija crveni karton a drugi najavljuje kraj reprezentativne karijere, i potom obojica dodaju kako ce biti 100% motivisani za ostatak sezone u Mancesteru, jebao ih Mancester da ih jebao Mancester!!!

Edited by El Pistolero
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

primiti gol sa trilijardu metara,promasiti penal,ne zasluzuje se ici dalje...

 

vidara pucao jer se nejmu ne moze zameriti..da li niko nije smeo,pa on preuzeo odgovornost,nije vise bitno...

 

pantela koga uopste ne smatram za igraca,odigralo k'o covek...trudio se jedini...tosic u kvalifikacijama suta ka golu k'o kristijano,stalno...samo je velika razlika u kvalitetu...trcao stankela k'o bez glave,al makar zatvarao stranu...da lepo znamo da svi igraju fudbal i da se bore,a ne nasi seljaci koji uz vrhunske igrace igraju u vrhunskim klubovima i dobri...bez nih su jako slabi...to nije merilo kvaliteta...stojke krs golman,al cemo ga od blata praviti...lopta jorgacu leti 100 godina ka golu i on uspe to da primi...rekose ljudi vec da trebaju mladji,da je mafija,da nismo ni za kurac...sada imamo vremena, da pravimo ekipu...kako smo igrali,tako smo i prosli...igras dobro,prodjes i kraj...u suprotnom pravis ekipu...

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Дејан Станковић и Немања Видић више неће наступати за репрезентацију Србије, потврдили су српским новинарима после пораза од Словеније.

Rts

Share this post


Link to post
Share on other sites

Дејан Станковић и Немања Видић више неће наступати за репрезентацију Србије, потврдили су српским новинарима после пораза од Словеније.

Rts

 

vidara ce igrati,stankela je vec mator...nagovorice ga...vidi se da je seljacki igrac,posle poraza su mu odma sve ladje potonule i vise ne igra...to je ta klasika...i stankela ce na kraju igrati...vreme je da se pravi reprezentacija,odbrana ista sa dodatkom nastasica i savica, ostace od prvog tima i onaj nesretni rajkovic,na golu andjelko djuricic,izmena babovic iz olimpijakosa...,sredinu da pravimo od mladih,valjda vise nece biti potrebe da igraju petrovic,milijas i kompanija...fejsa(jos malo da mu se da sansa.bio je povredjen,mada i u partizanu su ga izvizdali par puta),vuk mitosevic iz vose,lovre iz cempionsipa,od kreativnih su tu ljajic(nadam se da ce konacno da opravda to o cemu se prica ili ce biti da je deda ferguson bio u pravu kada nije hteo da da one silne pare)i filip djuricic...sa strane ce ostati nazalost nosato cudoviste i provaljeni krasic,al treba i malog markovica ubaciti,buduci vrhunski igrac i darko lazovic...u napadu katai,sceopovic(onaj normalni) i dalibor veselinovic...tu ce biti i sulejmani,on je ok...prva dvojica su prodorni,a veselinovic je jak ko konj i visok ko ziga....zaboravio sam jos nekog,al nema veze...e,ovakav tim treba da bude,par iskusnih i mladi...tako se gradi tim...s'obzirom da se to nece desiti,jebi ga...kandidati za naseg selektora ce biti ciro blazevic,mateus,zoran filipovic,miha nece i iskopace neko zlo iz mocvare...nesto tipa bekvalac...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tako je, Ferguson je preko satelitskog telefona naredio Nemanji, koji ima bubicu u uhu, da promaši penal, kako bi bio spreman za sezonu 2012/2013.

 

Pa pa pa paranoja!

 

Kao da bi Liverpool uzeo titulu da njih dvojica ne igraju ;).

Share this post


Link to post
Share on other sites

A da je Vidic dao penal isli bi dalje... NOT!!! i dalje bi nam trebao 1 gol, a ko bi njegao dao? Ponavlja se prica posle svetskog, mi Srbi uvek omasimo sustinu. Imamo nesposoban napad i ogranicen vezni red, ali naravno, Vidic je kriv. Cak smo odjednom zaboravili kakav gol smo primili, i sto do tada nismo mogli nista da uradimo(dok je bilo 0:0), i kako smo igrali citave kvalifikacije.

 

Sto se tice onog oko Fergusona, mogu samo da kazem da mi je zanimljivo kako visedecenijska dominacija ser Aleksa pogubno utice na mentalno zdravlje njegovih inferiornih protivnika :rockdevil:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...