Jump to content

Reprezentacije


El Karnisero

Recommended Posts

Играће се ово опет пред празним трибинама (или ће да се настави - не знам како правила налажу у случају прекида). А и у Тирани ће да буде без публике.

 

И не би ваљало да се хватамо за то да шиптари нису хтели да наставе кад има снимака како онај њихов добија столицом по леђима. Највећи проблем је улазак навијача у терен и за то ће багра из уефе да нам јебе матер.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boganov i njegova njuska me brinu.Za Djenovu je on vidjen i oznacen kao organizator nereda, a majmun je juce bio na terenu i snimljen je, a ovi ce biti dobro upoznati i sa tom cinjenicom.Bode oci koliku protekciju u policiji ima taj majmun, i niko prstom da mrdne.NIKO.Taj covek ne bi smeo da prismrdi nijednom sportskom dogadjaju do kraja zivota, a on se lezerno sepuri i to opet u prekidu i opet na terenu.

Edited by sale 83 Larry Flynt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

šiptari su svuda oko vas, ne znate kad vam dišu za vratom, kad vam sipaju olovo u bakljavu, kad pošalju dronove

 

siguran sam da od sinoć nećete više mirno spavati!

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

kad vam sipaju olovo u bakljavu, kad pošalju dronove

 

 

 

Код шиптара само туљумбе и љимунаду за 100 динара укупно ( или ти један сполдинг ), а бакљаве само бабине кад прави на бадње вече !

Edited by PajatheTrut

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neverovatno..nacelnik uprave policije bg-a kaze da je ovaj Rama margarin i dalje osumnjicen i nista, nonsalantno se odsetao nije cak ni priveden kako je pustena patka, verovatno kako bi se narod smirio.Psu nista nisu mogli.A usao je u Srbiju s albanskim pasosem.

 

drug se kune da zna iz prve ruke da je ovaj imao diplomatske akreditive.

 

sto kaze dovla,kome verovati

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa da, nisu dzaba iz evrope urgirali da majmuna puste da stadion uprkos zabrani..samo trebali smo se praviti ludi.Usao je sa albanskim pasosem kao civil, pa dok se birokratija zavrsi i dok se dokaze da je americki drzavljanin i utvrdi natenane da li je imao ili ne neke akreditive, dobro ga ostrugati i izmasirati mu bubrege u nekom podrumu, pa tek onda pustiti posle mesec dana uz saopstenje, nakon detaljne provere utvrdili smo da ima i pustamo ga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...