Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_226497

Sto bi ja volio da vidim koliko bi ova tema imala postova da se ne spominju albumi naseg bivseg omiljenog (sada veoma omrznutog) benda smile.gif  :)  :) .

Imala bi podosta, samo što bi poruke bile dosta siromašnije jer dosta ljudi ovde nije slušalo mnogo više od Metallice.

• Replies 622
  • Views 50.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• thrash forever
    thrash forever

ne znam koji mi je najbolji thrash album, ni u jednom momentu ne mogu da izdvojim jedan a da odmah ne dodam još deset. imam prilično godina i naslušao sam se raznih muzičkih pravaca, pokušavao sam i d

• obsessed by cruelty
    obsessed by cruelty

Прва 4 од Металике, и ту је крај 

• Guest cobyslayer
    Guest cobyslayer

SLAYER-Reign in blood ubedljivo najuticajniji album svih vremena...

• 3 weeks later...
comment_240657

Ja ne bi znao da kazem ni koji pravac metala najvise volim, a kamo li najomiljeniji bend ili najbolji album ... ipak emotivno sam vezan za

1. SEPULTURA - Beneath The Remains

2. SODOM - Agent Orange

3. KREATOR - Endless Pain

4. SLAYER - Reign In Blood

biggrin.gifa:

• 4 weeks later...
comment_258085

...a definicije koje sam izneo su prihvacene skoro u celom svetu

smile.gifsmile.gifsmile.gif

Svaka cast na trudu i radu, ali ono sa definicijama (o razlikama izmedju thrash i speed metala) je glupost da je nema vece. Zasto se uopste trudite da zbunite ljude?

Dragon Heart, tvoje rjesenje je tacno, ali bih dodao alternativno: THRASH/SPEED. Zna se na sta se misli.

Speed i thrash nije isto. To shto mnogi bendovi koriste ta dva elementa u svoje pesme ne znachi da je thrash i speed isto. Zashto bi se onda stvorili dva naziva za jednu stvar? Nema takve pr. u metalu.

Najbolji speed bend : Annihilator!

p.s. Najbolji thrash album josh nije izashao!!

comment_258140

Mislim da imaš problema sa glavom, pa ne bih puno da te mučim, molio bih samo da mi odgovoriš na dva pitanja:

1. Jel' ti stvarno imaš 33 godine?

2. Vidim da si za web stranu postavio www.sanatorium.com.mk, da nisi slučajno član pomenutog benda?

comment_258194

Mislim da imaš problema sa glavom, pa ne bih puno da te mučim, molio bih samo da mi odgovoriš na dva pitanja:  

1. Jel' ti stvarno imaš 33 godine?  

2. Vidim da si za web stranu postavio www.sanatorium.com.mk, da nisi slučajno član pomenutog benda?

Ehee... i ja bi hteo da postavim tebi nekoliko pitanja. Ali one 20 godine su ti jako sumnjive, pa ne bih...

Info o meni sigurno ne bi dobio u ovu temu vech preko servise sa tu namenu, a mali info imash i na netu t.j. na moji oficijelni sajt -> www.microsoft.com . A, ako te zanima bilo shta o goreponutog benda onda pitaj? Ali, u temu o njima!