Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zvezda Vs Partizan 220 members have voted

1. 1. Zvezda Vs Partizan

• Zvezda
      100
    • Partizan
      103

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 98.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• El Karnisero
    El Karnisero

Ја сам у друштву изгубио сваки кредибилитет,шта год кажем они мисле да сам то прочитао на јуметалу,сматрају да не поседујем своје мишљење ни о чему,о спорту поготово. Свако носи свој крст,мој је изгл

• lemmy sixx
    lemmy sixx

'Наш како, некима од нас је много битнија Звезда од квлтних бендова. кад ћеш више да сконташ да не навијам за Партизан и да волим кад Звезда побеђује, Uskoro ce Partizan,nadam se da ce ih pobediti,i

• El Karnisero
    El Karnisero

Неко у кризи средњих година купи ферари,неко иде на форуме да провоцира.

comment_1696517

Ваљда као фока, патке мало каке...

Стварно вас треба укинути. Видим управа ККСС се поново нешто конституише. Кад се то деси бићете ККНСС, при чему је НСС - ни следеће сезоне.

comment_1696638

BCNS

eto ti i na engleskom, zvuchi josh kulje :)

Ili BCSOS :)

Anyway, zaboravih na hokej, gore sam samo naveo main loptashke sportove, a bolje da ne trazimo dalje, ko zna, mozda Cigani jebali keve na polju ritmichke gimnastike ove godine, though to niko ne prati jebiga.

• Author
comment_1697280
Pa vi cete i osvojiti titulu... na vas je red... :da: Nama je samo cilj da udjemo u ligu sampiona... uopste vise nije bitno ko ce biti sampion... tj. bitno je, jer je to jedini nacin da se igraju kvalifikacije za ligu sampiona... titula je izgubila znacaj...

Valjda ce te vi jos jednu sezonu?

hahaha

postovi ovog el morona me svaki put oduseve

some, je l bolja zvezda i ove sezone u kosarci?

kako si napisao jednom prilikom

Prijatelju tu si ti ispao glup.Ko ti je kriv sto si mislio da Partizan ima xy titula vise od Zvezde. :evotigana:

Tek ste se sad izjednacili sa nama po broju titula. :da:

+ хокеј

+ stoni tenis

+ bridz

+zenski vaterpolo

+sumo rvanje

+bejzbol....

:):):)

comment_1697340

Inace iskopah neki link na turskom, dadoh jednoj turkinji poznanici sa neta da prevede sustinu i izgleda je Zeman spremio novo pojacanje za Zvezdu

http://www.webaslan.com/haberler/27963.php

Nadam se samo da Hakan nije izgubio na kondiciji, motivaciji posto svi znamo da ima odlican osecaj za gol, toga mu ne nedostaje

comment_1697433
Сад мандови неће долазити ни на фудбал. Турчин у екипи...

He he, onda nisu trebali da dolaze ni 91.g kad su bili prvaci evrope, jer su imali ekipu koja je odslikavala bratstvo i jedinstvo(kao i svi drugi klubovi, da se razumemo)

comment_1697457

Sto se mene tice neka i Luka Modric dodje u Zvezdu, nemam nista protiv samo da se osvajaju titule. Onace i tada su ljudi u Zvezdi shvatili da smo mi Srbija malo trziste i da treba traziti igrace svuda, a prvenstveno u blizem okruzenju jer ima mnogo talenata koji nisu toliko skupi kao zapadni igraci. Sada je, po meni, situacija takva da je najbolje kupovati igrace po Brazilu, Argentini i Africi, ali ne uz pomoc Yputube ili DVD, nego slati skaute, i to dobre skaute, da gledaju igrace, odrede koji bi po karakteristikama odgovarao za nas klub (i mentalitet shvatanja fudbala) i za relativno male pare dovesti takvog igraca koji ce postici neke rezultate i posle lepo zaraditi na njemu. Na zalost mislim da su u Partizanu ovo shvatili pre nego u Zvezdi, ali nikad nije kasno

comment_1697894

Podrzavam u potpunosti ...

Ima i u celoj juznoj americi takvih igraca...

Argentinci su recimo fanatici...

evo npr Castillo igra vec momak dve godine i to na vrhunskom nivou, jedan od najboljih u zvezdi po mom skromnom misljenju ...

• Author
comment_1697980
Inace iskopah neki link na turskom, dadoh jednoj turkinji poznanici sa neta da prevede sustinu i izgleda je Zeman spremio novo pojacanje za Zvezdu

http://www.webaslan.com/haberler/27963.php

Nadam se samo da Hakan nije izgubio na kondiciji, motivaciji posto svi znamo da ima odlican osecaj za gol, toga mu ne nedostaje

hahha, ne mogu da verujem, bio sam u pravu

http://www.pressonline.rs/vest.jsp?id=39612&sectionId=44

:D :D :D

Pa ovi ce Dzaju i Piksija da vrate jbt!

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.