Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.7k
  • Views 64k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Night's Blood
    Night's Blood

Siske ovi tvoji minusi u duhu pravoslavlja, sveto trojstvo.

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Glupo pitanje. Mene kada sam bio klinac uzasavao miris duvana, piva i jos sto stvari. PA kada krenes da koristis onda pricas kako je to nesto najbolje na svetu. Tako i sa travom samo sto trava kao tra

• I plišanog medu.

• 3 weeks later...
comment_2911654

nije realna ako ti imas sajlu :haha:

meni majstor dodje da izbusi 4 rupe u zidu i okaci policu

i to je 500din i kafa jer je majstor ortak iz kraja, zivi ulaz do mene

al ja nemam busilicu tako da treba da mu platim

u cenu ulazi amortizacija za alat (to bese pravi izraz?), izlazak na teren i ruke tj znanje i praksa

sto rece "moj" veterinar, vakcina je gratis, ja naplacujem samo ruke :haha:

Ja naplacujem 500 din busenje rupa za police i slicno, 500-1000 sklapanja plakara, ormana, ikea govana itd, blam me da uzmem vise al realno to je smesno, bez 1500 se ne isplati izlaziti na teren uopste. A isto tako sam preko kurca otisao na novo naselje nekom liku da postavim neke police u spajiz za 500 dindzi, izbusio 7 rupa, na 8 zveknem cev za vodu koja koja je inace bila u paraleli sa rupom koju sam vec izbusio (cev nije vertikala), ok sam sam kriv realno, al zovi vodoinstalatera, 3 000, pa gletuj, pa smirglaj, pa kreci i eto ti 2 dana posla i trosak a izasao si na teren za 500 din, a ta sranja se desavaju jbg

Zanat se ovde ne ceni, cesto bude, 1000din?! a sta ti je to pola sata posla itd pa uradi sam pizda ti materina, sta mene zoves, tacno da uzmes cekic i razlupas sve sto si uradio.

comment_2912249

Realno ti neko trazi da sklapas ikeine stvari?

To treba da naplacujes masno, ko ne ume da sastavi sam ikein plakar stvarno je bolid.

Brate, skenjo bi se kad bi video kolko ih je :D

Tipa sto, ploca i 4 lege, i zovu, jebo mate rmene bi bilo sramota, bacio bi sto kroz prozor mrs u pizdu materinu nego da nekog zovem.

comment_2912655

Realno ti neko trazi da sklapas ikeine stvari?

To treba da naplacujes masno, ko ne ume da sastavi sam ikein plakar stvarno je bolid.

Ej al mozda ume ali nece da se drnda.

Pogotovo ako je 1000 din montaza. Ja bih se zapitala dal se isplati da se cimam.

Za licnjak ne treba nista ako si skenirao dokumenta prosli put. Valjda ako si cipovan ne traze nista.

comment_2912701

Yum doktori pomagajte

U poslednje vreme me boli i zateže desni list, i to jedna tačka, ne mogu da provalim na koji je pokret baš kritično, ali recimo da najviše boli baš kad se probudim

Internet veli da imam tromb i da ću umreti, daj recite molim vas da ima neka druga opcija

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.