Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.1k
  • Views 165k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2524714

Људи вама су чулни рецептори закржљали... Какав Јелен,разводњено говно, никакав укус нема, Генерално није ни Лав неки квалитет али је много бољи од Јелена. Пре свега Никшићко ( и светло и тамно) а пре бих пио и Мерак и Мастер него Јелен. Уз Хајнекен и Туборг највеће говно од пива.

comment_2524732

Karniserov istancani ukus me je ovoga puta razocarao. Lav jednostavno ne moze da zadovolji prosecnog srpskog golju, uzivaoca piva. Tuborg je maltene preslikani (g)Lavic... Tamno Niksicko je sigurica, tu nema greske... Ja kao i svaka svinjcuga pijem sve zivo, ali neki standardi su postavljeni i moraju se postovati.

comment_2524888

висок проценат алкохола у крви је део твог шарма. имбрејс ит.

e, ma ti imaš mnogo loš statistički uzorak.

mislim, ne toliko loš kolko, brate, pijan.

jelen strong je meni bljak, bolji običan jelen... a rakija diler iz pančeva, bako, odličnu dunju valja.

comment_2524891

Karniserov istancani ukus me je ovoga puta razocarao. Lav jednostavno ne moze da zadovolji prosecnog srpskog golju, uzivaoca piva. Tuborg je maltene preslikani (g)Lavic... Tamno Niksicko je sigurica, tu nema greske... Ja kao i svaka svinjcuga pijem sve zivo, ali neki standardi su postavljeni i moraju se postovati.

Срета на висини задатка.

comment_2525135

Mačko, koji ti je sad pa taj? Je l' prava maćado i kol'ko?

Ja sam čuo za nekog lika iz Kačareva, što navodno i izvozi rakije, kao skup je, ali jebe kevu s kvalitetom. Nisam istražio...

comment_2525197

Pravi jebaci nece prodavati skupo, cistu i kvalitetnu rakiju. Gajeni su tako da je prave za prijatelje i rodbinu, a ako se desi da je prodaju, to je tek drugo, trece koleno, koje ne stize toliko da gubi vreme na selu, a kad ga gubi mora da ga povrati prodajom. Ko trazi preko soma za litru taj je kurton. Najjace su ciste sljive od neprskanog voca , sa bosanskog krsa ili ciste loze sa crnogorske cuke. Sumadijska vrhunska se pravi svrsishodno, tako da bi trebalo bas da vas usere da nadjete pravu u prodaji. Sremce izbegavajte, to su najgori ljudi i najveca gamad, jebo im Canak mater, od Sremaca nista ne kupujte ako niste prinudjeni, munja im sprzila seme gladno. Vazda gladni bili, gladni i ostali.

comment_2525260

Sremce izbegavajte, to su najgori ljudi i najveca gamad, jebo im Canak mater, od Sremaca nista ne kupujte ako niste prinudjeni, munja im sprzila seme gladno. Vazda gladni bili, gladni i ostali.

Puši kurac, jeb'o te on. Ima ovde ljudi sa odličnom rakijom.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.