Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 274
  • Views 18.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• forever*autumn
    forever*autumn

open world - najprecenjenije obelezje danasnjih igara.

• Predjoh...sjajna igra,zaista sjajna.Ali,prekratka.Zasto su sve nove igre tako jebeno kratke?Pa ni RPG naslovi nisu kao sto su nekada bili,epskih proporcija,da ih igras i po mesec dana.Bezveze.Sem toga

• http://www.youtube.com/watch?v=szIkBoj1G7s&feature=relmfu   Koliko ce ovo jebati keve,sunce ti krvavo jebem.Ovo iscekujem vise od Skyrima.

comment_2242773

Da.

Kasumi i Shadow Broker nisam igrao, ali ovi ostali DLC-ovi su golo sranje. Uopšte ne deluju kao sastavni deo dvojke, više duhom i filingom izgledaju ko da su iščupani iz keca i skroz kvare tempo.

Meni je Overlord super.Imas pravo sto se tice filinga,pogotovo se oseti u Overlordu.Ali nebitno je to,dokle god valja.Shadow Broker se nastavlja na onu side misiju sa Liarom,odlican DLC.

comment_2245959

obrnuo mass effect 2, preživeli svi sem... paa... celokupne posade, Tali Zore i Mirande... Ipak sam zadovoljio svoj fetiš za poremećenim kučkama odabravši Džek onda kad je trebalo, dao sam šutkartu Illusive Menu i Cerebrusu... Kažu Mass Effect 3 ima 1000+ zapleta i raspleta u priči u zavisnosti šta si uradio u dvojci... jedva čekam... mrzi me dvojku da igram ponovo, možda skinem one dlcove, skontao sam da sam ispao gej što sam igrao s muškim likom... sve u svemu, sjajna igra, ulepšala mi je ovo leto...

comment_2246013

Mnogo gubitaka imas...meni u drugom prelazenju preziveli svi,taj save cuvam za trojku.

Ja neki dan po treci put krenuo da obrcem igru.Nikada do sada nisam prelazio neku igru 3 puta u tako kratkom roku.Ovoga puta sve je na renegade,Shephard kao maksimalni skot. :rockdevil:

• 2 weeks later...
comment_2255418

Probaj sa patchevima,ima dva komada za sada.Da li imas ATI ili Nvidiu?

Meni igra nije nijednom zakucala,a tri puta sam je presao do sada.

gForce 8600 GT. Кад сам играо први пут радила је без грешке. Немам појма који ми је курац сад.

• 1 month later...
comment_2278381

Јуче сам прешао игрицу. Заиста је одлична. Знатно побољшана у односу на 1. део. Можда је и мени деловала мало краће него што сам мислио да ће бити, али није страшно. Што се тиче посаде, преживели су сви сем Гранта. Почећу поново са истим ликом и груваћу му ренегејд поене и сви ће преживети! А касније ћу вероватно и 3. пут да је пређем са новим ликом који ће бити парагон па да имам двојицу да убацим у 3. део. :mrgreen:

• 2 weeks later...
comment_2284590

Opet nece jebem mu sve sa mu jebem!!!

imam i ja probleme koje i ti. ovo za sejvovanje sam i preboleo mislivsi da tako mora i da sama igra na normal nivou dozvoljava sejvovanje samo na checkpointovima, medjutim danas evo i sranja sa mapom svemira.

si uspeo da resis problem? ili instaliras drugu neku verziju igre?

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.