Jump to content

Mass Effect


Sinstrel

Recommended Posts

+ Grafika, prica, dizajn, muzika.

- Gluma, mrtvosani likovi, akcija uvek ista, predugacki/dosadni dijalozi.

 

Lepo rece voodoo, ovo bas i nije pravi RPG.

Ako si igrao prvi deo vec imas uvid kakav je i drugi deo, s tim sto je drugi deo nesto zanimljiviji.

Sto se mene tice ako nisi fan ne isplati se skidati 14gb doduse ja nisam fan pa sam skinuo. :D

Svet Kompjutera zbori da je gluma odlično odrađena. Imam još nekih 500MB da skinem pa onda da smislim gde ću tačno raspakovati igru, a zatim i poslednja prepreka - gde da instaliram tog mamuta :). Prešao sam prvi deo dva puta, drugi put baš pre neki dan. Kontam da ne može biti loše, posebno jer se priča nastavlja. Šta kaže kraj, hoće li biti trilogija?

Inače, najbolje pokrete ubedljivo ima Assassin's Creed. Mada je generalno mana većine igara to što protagonista uglavnom čita svoj tekst poprilično bezizražajno. Tako je bilo sa Altairom, pa i sa Shepardom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sta znam meni je gluma sa sve robotskom animacijom prilicino neuverljiva. Obrati samo paznju kakve kretenske face pravi Shepard dok razgovara sa nekim, ili ukoceno lice Mirande kao da je botoksirana. Jedini lik koji lici na coveka je Joker i eventulano Jacob. Glasovna podela je ok ali vec smo to culi i u prvom delu. Slazem se za AC. :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa ne trazimo dlaku ali meni je greota da igra sa velikim potencijalom ima takve propuste pogotovo sto je razvija Bioware od kojih se ocekuju high end igre. Tebi nije bitno, meni recimo jeste. Kada vec ilegalno skidam 14gb ocekujem "whole package" od igre. :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa Miranda i treba da bude takva :haha: superiorna kučka koja sve gleda sa visine. Zato sam i jebao Džek.

 

Aaa,dodjavola...ja sam vec dva puta stao na stranu Jack kada su se svadjale.Jes' bila u pravu,ali da sam znao da ce da bude jebacine,drugacije bih gledao na sve. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da stvar bude bolja, sa Džek postoje dve varijante. Ako dođeš dole i tražiš joj, ta verzija je "prljavija", i ako joj udaraš čežnju, onda pred letenje kroz onaj relay dođe sama kod tebe u kabinu i traži ljubav :haha:

Ima sve na Jutjubu :haha:

 

Kakav youtube, mora to licno da se zasluzi, onda je sladje :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Predjoh...sjajna igra,zaista sjajna.Ali,prekratka.Zasto su sve nove igre tako jebeno kratke?Pa ni RPG naslovi nisu kao sto su nekada bili,epskih proporcija,da ih igras i po mesec dana.Bezveze.Sem toga,nemam zamerki.

Nego,ko je vama zaginuo na kraju?Pretpostavljam da je svakome drugacije,da sve zavisi na koji nacin ste odradili poslednju misiju.Meni zaginuse Tali i Miranda,jebiga.I zajebah se sto sam u raspravama izmedju Jack i Mirande dva puta stao na stranu od Jack,tako da nisam sa Mirandom uspeo nista odraditi.Ali zato sam odradio Tali,pa posle kada je zaginula,odradio sam i Jack. :D

I da li ima nekih dodatnih misija za skinuti?

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne...nisam se zalio da je prvi deo predugacak...pa kako sam se mogao zaliti na to kada ga nikada nisam igrao duze od sat vremena.Ja sam se zalio da je mapa sranje,da misije nisu oznacene,i da moram obilaziti milion planeta da bih pronasao misiju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Pre svega,upgrade broda.Novo oruzje,novi armor,novi shield.One ostale upgrade mozes zaobici,to nije toliko bitno.Gledaj da nabudzis svoj tim sto je vise moguce,sva ziva oruzja na koja naletis kupuj i uzimaj,dodatke za oruzja i armor i naravno dodatne stvari za svakog clana ponaosob.Svi clanovi moraju biti lojalni.I naravno,pravilno rasporedi clanove kod napada:Legion ili Tali u onaj otvor kao tehnicari (ja koristio Legiona),Miranda ili Garus vodje drugog tima (kod mene Miranda),Mordin neka isprati prezivele na brod,Samara ili Jack da te stite od swarma (ja koristio Samaru).Ako zelis da ti prezivi cela oteta posada,moras odmah nakon one otmice (misija u kojoj igras sa Jokerom) zapaliti za Omega 4 Relay.

Share this post


Link to post
Share on other sites

И мени је Лиџн био техничар у првом делу мисије и попио хедшот кад је затваро врата, други тим је водила Самара и прошло је све како треба, а Миранда ме је штитла од сворма тад је Џек најебала. Таоце сам спасио не знам дал сам баш све. Џејкоб их је пратио до брода.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Legionu moras uzeti onaj poseban geth snajper,inace najebe.Za vodju drugog tima stavi Mirandu ili Garusa obavezno,posto su najbolji takticari.A za swarm stavi Jack ili Samaru,posto im je najjaci biotics.I ako su svi lojalni i dobro opremljeni,ne bi trebalo biti nikakvih problema.

Kao sto sam rekao,ja sam za vodju drugog tima stavio Mirandu,savrsena je za taj posao.Legion tehnicar,Samara swarm,Mordin pratnja do broda,a sa mnom u ekipi Garus i Grunt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja je predjoh danas po drugi put.Ovaj puta,mnogo bolji kraj.Svi iz tima preziveli,cela posada prezivela.Collector-i sjebani,pokazan srednjak Cerberus-u.

Dakle ima dobar replay value, a? I sada sam pročitao šta se treba desiti :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 5 months later...

Poskidah neki dan ove najnovije DLC-ove i odigrah ih.Odlicni su.Kasumi DLC je dobar,nista posebno,ali zabavno.Dobija se novi clan (Kasumi,japanka,lopuza neka,stealth joj je glavna osobina) i loyalty misija.Overlord i Shadow Broker su fenomenalni,nekoliko sati izuzetne zabave.Pogotovo Shadow Broker,onaj deo kada letite kroz "ulice" Iliuma je sjajan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...