Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.5k
  • Views 180k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jao, ne mogu. Iskljucujem se. Ako govnjivi japanski rpg-ovi sa idiotski jedno-dimenzionalnim likovima poput Clouda i Sephirotha ulaze u ozbiljnu diskusiju kao pandani jednom Witcheru i Planescape-u ja

• PC ima bolje igre.

• Taj menadzer je najdosadnija igra ikad...

comment_2395976

Kartica jeste crnogorska al' nema to veze, u BG mi stižu stvari. Stalno kupujem direktno od amazona jer oni šalju u Srbiju, ali sad nije bilo od amazona pa uzeh od nekih koji su bili prvi na listi, i za divno čudo šalju ovamo. Nadam se da će stići na vrijeme.

Evo odakle naručih - pa ako kome zatreba, čini mi se da su povoljni: http://www.amazon.co.uk/s/qid=1314462305/ref=sr_pg_1?ie=UTF8&me=AZSR40NZ6UYCN&rh=&page=1

comment_2400888

Da neko kupi onu muzičku opremu sa berze. :haha:

Kad sam ja kupovao konzolu PS3 nije bio probijen, xbox je bio logičan izbor. Ko SAD od to dvoje izabere xbox pod hitno u lazu lazarević.

Ali prvo moram uzeti TV pristojan, hoću da igram igru kako joj dolikuje.

comment_2401610

kakva crna zamerka kad su uspeli da naprave pravo remek delo.

nego, sta se desava sa Rising-om? Konami ne pusti ni glasa na ovogodisnjem E3-u.

Mnogo se nešto vuče taj Rising, možda zato što treba da izadje i za konzole i za PC, pa sto godina optimuju. No, nemam neka velika očekivanja od toga ipak je to prvi MGS na kome neće raditi Kojima.

comment_2401870

Da li neko slucajno zna kako se zove igrica, mislim da je samo za PC izasla, survival horror, radjena je slicniom engineom kao i Nocturne, radnja se desava u nekom dvorcu koji je stejdz za reality show u kojem su ucesnici osudjenici na razne zlocine, celu igricu vas prati kamerman kojeg trebate stititi od monstera, potpuno je sizofrena, jel ikome zvone zvona??

comment_2401874

Suffering, je sličan opisu, ali nema kamermana. Ali ima jedna scena slična ovoj što si ti opisao u Blair Witch Volume 1: Rustin Parr, inače to je ista kompanija koja je napravila Nocturne. Inače taj Blair Witch mi je jedna od ubedljivo najstrašnijih igara koje sam ja igrao ikad.

Edited by Lunar

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.