Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author
comment_1869106
O daaaaa

Dzaba i restovanje rutera i reconnect opcija kada protok nije full i kada ide sa zadrskama :mrgreen:

Megauplad je nesto bolji jer se ne ceka 15 min i koliko sam primetio prva dva fajla skida full a druga dva sa smanjenim protokom(doduse bez zadrske)pa tako u krug

Inace koliko sam primetio full protok na rapidu je radnim danima od negde 1 pola 2 uvece pa negde do 4 sata popodne u toku sledeceg dana a vikendom je nazalost koliko sam video 24h obogaljen protok-tako da napunite Jdownloader linkovima i ostavite ga da sisa preko noci :mrgreen:

Vikendom je non-stop los protok.

Sto se tice megaupload-a,ja nemam takve probleme kao ti.Meni konstantno radi odlicno.Sem u jednom periodu posle 21.00h.Tada trokira.Pa do ponoci otprilike.

Netload je sjajan.Tamo pila non-stop.

• Replies 104
  • Views 12.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Postoji, zovu se Uplati Brži Net v1.1 i Nađi Privatne Trackere 0.2 beta.

• Nisko_Se_Mazim
    Nisko_Se_Mazim

Bitan je ako hoces da ti torenti pice punom brzinom Moraces da forwardujes port,nije preterano komplikovano   portforward.com

• 1 month later...
  • 3 months later...
comment_2001387

Naravno da ne. Mozda moze da ti pomogne Tracker Add.

Nadjes torrent koji te zanima, otvoris torrentz.eu, pronadjes isti torrent ovde i imas plavim slovima - µTorrent compatible list here - kliknes i iskopiras trackere u program za taj odredjeni torrent. Nekad pomogne, nekad ne.

Edited by Mare^^

• 3 months later...
comment_2073489

ne znam sta da kazem na temu, jedini put kad sam imao problem sa torentom je kad je bio usran tracker tj. kad nije bilo zive duse, u svim ostalim slucajevima vuce max pa rastura, a imam 1.5Mb kod SjBB-a :spava:

• 2 months later...
comment_2120425

Uveo sam kablovski net u NS-u i ne znam da namestim uTorrent da mi radi. Popizdeo sam.

Imam Scientific Atalanta 2100 modem i konekciju od 256 kbps. Jel moze neko da mi pomogne oko podesavanja? Hvala.

Haha, evo radi, ali mi sija crveni uzvicnik............. I pored njega mi za DHT pise Waiting to log in.

Edited by Morphy

comment_2120445

Mislim da je nebitan taj uzvicnik, neka me ispravi neko ako gresim. I ja sam imao taj problem kad sam promenio provajdera - vremenom se normalizovalo. Neces imati problema sa downloadom ako je torrent koji skidas dobro seedovan.

Edited by Mare^^

• 4 weeks later...
comment_2136855

Bitan je ako hoces da ti torenti pice punom brzinom :zeleni:

Moraces da forwardujes port,nije preterano komplikovano :da:

portforward.com

Je'o mamu, tek sad sam provalio i namestio taj znak uzvika!!! Sad mi je pozelenelo i piše

Network OK

Your connection is working as it should

Fala za portforward :pivopije:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.