Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.7k
  • Views 384.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

• fantomke su za pozere!   generalni nemoj roze, samo zlatno i crveno belo u tragovima  

• El Karnisero
    El Karnisero

Није Суботица у Африци па да неко сме да убије седам крокодила и истопи све камионске гуме у покрајини да би ти имао шта да обујеш.

comment_2192724

Wow mnogo su lepe! Te crne su mi na listi za kupovinu prvom prilikom. Ajde ako ih nadjes u Srbiji kazi mi gde i koliko si ih platila da mi olaksas potragu.

Jel neko ima ove?

706.png

Zanima me koliko su siroke? Imam jako usko stopalo (sirina obuce br 36 mi odgovara a duzina 41) tako da retko sta od cipela mogu nositi. Pa ako neko zna da li su mnogo siroke da mi skrati muke, da se ne nadam da cu ih kupiti bzvz :)

comment_2192731

Елегантно пребачени каишић израђен од најквалитетнијег каучука додаје фину естетску, али и практичну ноту овом предивном моделу обуће предвиђеном за најфиније послове.

Edited by Куруз

comment_2192732

Mmm da, milionita osoba koja na ravnu zensku obucu tako reaguje. Kad ste tako bistri pokazite mi zenske ravne cipele koje nisu u tom fazonu a kvalitetne su, lepe i mogu da prodju za opustenu varijantu kada je stikla suvisna.

comment_2192735

Елегантно пребачени каишић израђен од најквалитетнијег каучука додаје фину естетску, али и практичну ноту овом предивном моделу обуће предвиђеном за најфиније послове.

Poceo si da pishesh za gayecho portal?

comment_2192782

Wow mnogo su lepe! Te crne su mi na listi za kupovinu prvom prilikom. Ajde ako ih nadjes u Srbiji kazi mi gde i koliko si ih platila da mi olaksas potragu.

u hrvatskoj su oko 100 eur, što znači da kod nas mogu biti jedino skuplje.

comment_2194135

shoe.bedo radnja u centru, imaju i crne i cherry red, jeftino da se useresh: 10.790 RSD, sutra ih kupujem :D

comment_2194149

shoe.bedo radnja u centru, imaju i crne i cherry red, jeftino da se useresh: 10.790 RSD, sutra ih kupujem :D

Jao divno hvala ti! :pivopije:

Takvu cenu sam i ocekivala. Ajd kad vec ides pogledaj imaju li i te ravne mary jane koje mi se svidjaju, nisam iz bg pa mi mnogo znace te informacije.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.