Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2322250

Ciljao sam na Adidas Pro Conf 2 i zapeo za crne sa belim trakama. A kada sam video kako ogavno izgledaju sa belim delom napred i belim rupicama za pertle...

img2.jpg

...tada sam se odlučio za srebrne trake koje sam zaobilazio za vreme pretrage:

adidas-G44226-PRO-CONF-2-42-5-SIYAH-GRI-AYAKKABI__36101775_0.jpg

Onaj beli deo možda ne izgleda tako loše na slikama, ali kada se vidi odozgo... neverovatno.

Pritom ove koje sam kupio nemaju veliki adidas natpis iznad pete, samo je utisnuto u kožu. A ovo srebrno se uklapa uz farmerke kao poručeno. :D Udobnost da ne pominjem. :da:

• Replies 4.7k
  • Views 383.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

• fantomke su za pozere!   generalni nemoj roze, samo zlatno i crveno belo u tragovima  

• El Karnisero
    El Karnisero

Није Суботица у Африци па да неко сме да убије седам крокодила и истопи све камионске гуме у покрајини да би ти имао шта да обујеш.

comment_2322272

6490 u "Đaku". :D Mada je svuda cena otprilike ta. ;)

Sada traje akcija da dobiješ vaučer - 500 kinti za kupovinu od 4000, 1000 kinti za 6000. Tako da sam pazario do jaja Converse majicu za samo 590 kinti. :cool:

comment_2322286

Tako sam i ja išao. Tražio sam Stan Smith 2, ali apsolutno nigde ne postoje u crnoj boji, cene se kreću između 4500 i 5000. Bilo je jeftinijih patika koje su mi se svidele, ali se nisu svidele mojim stopalima.

comment_2325935

nije vise ona krilatica:"seres k'o baba o ustipcima non stop",sada je:"seres ko trne o patikama non-stop"...jebi g,moram...

jako skupo,ruzno...jedva nasao neke polunormalne po realnoj ceni da ih uzmem,krecem sada jos malo...ne znam ko moze da da 15 hiljada za patike...ajde da su cipele,pa ce trajati 5 godina,al za patike je bolesno...u grad izgleda treba da idu samo burzuji...a akcije po buticima...kupis nesto za vise od 6 soma,dobije da biras nesto u vrednosti od soma dindzi...pola carape im soma ipo...

comment_2326636

imaš u djaku takve...

i ja gledam nešto slično da uzmem, model sweet ace 83

11906952.jpg

Ovakve ja imam. Platio sam ih valjda 8000 ili tako nesto, ali za sada sam zadovoljan njima, vrede svaku paru.

Danas sam pazario ovo: atoll.jpg .

comment_2326674

169 Evra jakna? Mjau icon_biggrin.gif Dajte mi dve vijetnamke ipak pivopije.gif Klonova starki danas koliko god hoćeš, kao neka imaju đon isti, ali nećemo ih zvati Chuck Taylor's icon_surprised.gif Malo off topic možda, ali kako je propao Urban shop poslednjih godina no.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.