Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.7k
  • Views 385.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

• fantomke su za pozere!   generalni nemoj roze, samo zlatno i crveno belo u tragovima  

• El Karnisero
    El Karnisero

Није Суботица у Африци па да неко сме да убије седам крокодила и истопи све камионске гуме у покрајини да би ти имао шта да обујеш.

comment_2594415

ma postoje neki preparati za impregnaciju, valjda postoje čak i za one unutrašnje slojeve (kada je unutrašnji goretex ili simpatex ili slični vodonepropusni materijal) ali najbitnije je da ih ne puštaš da se isuše zato što onda pucaju i više upijaju/propuštaju vodu... bilo koja krema/mast koja dobro neguje kožu i redovno mazanje sa akcentom na delovima gde se koža savija/prelama... ćale je nekad čak mazao stare vojničke čizme svinjskom mašću, druga stvar je što to posle ne možeš da skineš kolko je masno ali radi posao

imalin sam jednom u životu stavio na čizme, čini mi se da sam martinke tada imao... kad sam čučnou sve mi se oslikalo po farmericama i od tada mi na pamet nije palo...

Edited by johnnyzzz

• 1 month later...
comment_2597797

Cime odrzavate Magnumke? Ja bih obicnim crnim imalinom al ne znam dal cu da sjebem nesto posto se navodno mazu necim specijalnim :confused: Naravno mislim na kozne :haha:

Gde si nabavila Magnumke? Meni u Army Shopu kazu da im je najmanji 41 :( a martinke pocele vodu da propustaju :no: (ajde, posle 8 godina, nije ni cudo, ubi ih ova so)

comment_2598209

salis se?

iz mog iskustva, sve zene u mom okruzenju su se uvek jeftinije oblacile, uvek imale popuste na sve i svasta, kozmetika 3x jeftinija i tako dalje..

u ovom konkretnom slucaju, ljudi naplacuju magnumke 1500 din vise samo zato sto su manji broj, pa su ih proglasili zenskim.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.