Jump to content

Obuća


Fex

Recommended Posts

ma postoje neki preparati za impregnaciju, valjda postoje čak i za one unutrašnje slojeve (kada je unutrašnji goretex ili simpatex ili slični vodonepropusni materijal) ali najbitnije je da ih ne puštaš da se isuše zato što onda pucaju i više upijaju/propuštaju vodu... bilo koja krema/mast koja dobro neguje kožu i redovno mazanje sa akcentom na delovima gde se koža savija/prelama... ćale je nekad čak mazao stare vojničke čizme svinjskom mašću, druga stvar je što to posle ne možeš da skineš kolko je masno ali radi posao

 

imalin sam jednom u životu stavio na čizme, čini mi se da sam martinke tada imao... kad sam čučnou sve mi se oslikalo po farmericama i od tada mi na pamet nije palo...

Edited by johnnyzzz

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Cime odrzavate Magnumke? Ja bih obicnim crnim imalinom al ne znam dal cu da sjebem nesto posto se navodno mazu necim specijalnim :confused: Naravno mislim na kozne :haha:

Gde si nabavila Magnumke? Meni u Army Shopu kazu da im je najmanji 41 :( a martinke pocele vodu da propustaju :no: (ajde, posle 8 godina, nije ni cudo, ubi ih ova so)

Share this post


Link to post
Share on other sites

salis se?

iz mog iskustva, sve zene u mom okruzenju su se uvek jeftinije oblacile, uvek imale popuste na sve i svasta, kozmetika 3x jeftinija i tako dalje..

u ovom konkretnom slucaju, ljudi naplacuju magnumke 1500 din vise samo zato sto su manji broj, pa su ih proglasili zenskim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...