Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 462
  • Views 34.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo jednan sjajan forum,na kome ima sve sto ti srce pozeli (dobro,nema bas sve,ali za ogromnu vecinu stvari linkove nalazim ovde):   http://www.megauploadforum.net/

• Anti-recaptcha 1.0.0 za JDownloader [hotfile, fileserve, filesonic]   Radi samo tako.

• http://www.tigerleech.com/   Bilo koji link pretvara u premium download, nema cekanja. Skinuh sad SourceCode720p od 4.4Gb sa single MUa. Jedino sto ne umem da se igram sa proxy sranjima pa moram da

comment_1793291

Ipak je rapidshare veoma profitabilno preduzeće.

Evo, skidam trenutno neki buđavi dokumentarac iz 8 delova, ubi me čekanje ... k'o kod zubara u poliklinici.

Koristim CryptLoad.

comment_1793526

haha ma ja imam onaj najklasicniji flat 1024/128 paket kod sbb-a.. ne znam sta je kod vas u pitanju, ali otkako sam uveo net gajbi, rapidshare se zakucava na maksimum.. nekad cak moram i da ga ogranicim na npr. 100kb/s, da bi mi ostalo malo bandwidtha za ostalo :D

comment_1794650

Jel zna neko kako da podesim reconnect??? Imam neki budjavi ruter (Telsey), koga nema u ponudjenim ruterima....... I kada sam isao na ono "Check all routers (very slow)", cekao sam nekih 12 sati i nije preslo ni vise od 35 posto..... Nervira me sto moram da cekam po 15 minuta za sledeci download. A rucno da iskucam tu HTTP skriptu ne znam. Sta da radim?!

comment_1798639

Mene ne mrzi da cekam, ostavim ga da downloaduje, i odem na faks. :da:

Nego, koliko .dlc faljova mozete da stavite za download odjednom?(ne mislim na to da odmah krene down svih,

vec koliko mozete da ih postavite u listu)? Ja ih ubacim otprilike 9-10, i ne mogu vise da ih ucitam, u uglu pise

DO YOU HAVE THE NEWEST VERSION OF jDOWNLOADER INSTALLED? :confused:

• 1 month later...
comment_1824023

ako neams premium nikako (pod uslovom da govorimo o rapidshare-u)

tako sto ih kopiras i onda ides add links... ili, ako ti je ukljucen clipboard monitor, on, gle cuda, sam prepozna linkove i ubaci ih

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.