Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 380
  • Views 28.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

Bilo dobro majku mu... Al smo zderali... I lokali... Samo krstenja, svadbe, sahrane itd... Samo nek umire i nek se koti bagra... I nek se krste ko im jebe mater...  

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Vec sam u minusu do kraja tako da neka hvala. Jedino da uletim u kredit, a to raditi zbog zenidbe je suludo.   Oteraste me u minus. Ali biti los momak foruma je mnogo lepse nego biti totalno moder

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

I ja 3 u maju. Mator vala i ono sto bi rodbina rekla zreo za zenidbu, ali se ne dam jos uvek. Ranije nisam imao srece, ali nadam se da cu sledeci put imati. Nasao sam svoju srodnu dusu pa cemo videti

• 2 months later...
comment_2041470

ti postani siptar...svake godine brat ili seka,a sto se tiche ostale rodbine...kazi da ti keva i cale imaju po 6-7 braca/sestara....na godishnjem nivou postanesh oko 100 puta stric/ujak/techa....milina.

comment_2041480

shto?

pa ionako nece da priznaju da su mudze

kad idu protiv srba, onda su katolici, da se dodvore ustashama

kad glume finocu, onda ce i srpski pravoslavci da postanu

kao cigani

• 3 weeks later...
comment_2055515

Danas sam bila na kombinovanom vencanju/krstenju, ceo dan narodnjaci i guzva. Yay -_-

No dobro, videla sam se sa rodbinom sa kojom imam prilike da se vidim samo tako na svadbama pa je bilo dirljivo :D

Samo sto se sad osecam matoro, klinac koga sam cuvala kad je bio beba, sad ide prvi srednje, visi je od mene :mrgreen:

• 1 month later...
comment_2085480

vratih se sa krstenja na kom sam se unistio rakijom i pecenjem.  :muzicar:

utisak mi je malo pokvarilo guranje auta jutros oko 6.30h jer je nafta zaledila. izlaz iz sevojna, nigde zive duse,niko nije hteo da stane nekih pola sata da pozajmi kablove (preteranim verglanjem je i akumulator otiso u q)...odledio sam se oko 11. barem amss lepo funkcionise.

ocu sve opet  :rockdevil:

Edited by salebghouse

• Author
comment_2089600

Bila pre nedelju dana na svadbi. Sta znam bilo je zanimljivo.

Samo me uzasno nerviraju one fore "cupanja" tipa "nisam ja to tako hteo - ona je htela/nagovorili me" povodom raznih seljacizama, muzike i sl... Sto kaze nas narod s kim si takav si. Ili priznaj sebi da si takav ili priznaj da si Ultima Papucco ako ce drugi da ti odredjuju sta ces da radish i koliko ces da platish dan koji treba da je medju top 5 najsrecnijih u tvom zivotu.

Inace, bila dobra rakija :D

comment_2089604

ja pre 3 mes'ca bio u ulozi kuma, rekao mi pop da se odreknem Sotone i da se okrenem ka zapadu(?) i pljunem :haha:

puko sam neke silne pare za ovo i za ono, nek idu u kurac i kad su me zvali, trebalo ih odjebem odmaK

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.