Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.5k
  • Views 208.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam što se toliko potresaš oko toga. Meni se ne svidja 80% stvari koje ti okačiš pa me boli patka da komentarišem.

• Kako bi bilo lepo da Deatwish bankrotira, Cold World potpiše za npr. Nuclear Blast, a svi ostali roknu u nekom terorističkom napadu.... Već godinama je smešno šta se sve etiketira kao hardcore...

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

VRNITE HARD CORE U SRBIJU,TO JE SEVDAH.METALCI SMARAJU,SVE SAMI INTELEKTUALCI POSTALI,I SVI FINI,NIT PIJU,NIT PUŠE,NA KONCERTIMA SKAKUĆU KO ĐIVĐANI,MA VRAĆAJTE HARD CORE! FULL SIZE!!!!!

• 2 weeks later...
comment_2249455

ja se secam jos nekih; undertow, turmoil, chokehold, tripface, abhinanda, earthcrisis, cast iron hike, guilt... svi su oni leshili do jaja za te pare, a od nekih se i dalje proteze uticaj po muzici narashtaja.

ako ti treba nesto od ovih ne bi me mrzelo da okachim.

Hvala brate, sve to imam i još kutiju drugih bendova. Na zalost, ne pratim više desavanja a verujem da imaju uticaja na danasnju svetsku scenu, koja je čini mi se dosta mlohava u odnosu na devedesete. Domaća je u kurcu još od zadnjeg rata.

comment_2256996

Na ove Austrijance se ginulo tamo devedesetih. Nisu bili nesto originalni ako se u hardcoru i moze biti originalan, ali su ovo radili s mudima, bez šminke i peglanja, Negde po kući mi se vuče Michaelovo pismo i njihov prvi demo što mi je poslao,a ovo im je mcd iz 1995. Vidim da još sviraju i da su isti ko i gomila američkih nabod bendova nadam se da bar malo vuku duha sa ovog izdanja.

http://rapidshare.com/files/79436629/Only_Attitude_Counts_-_We_Stand_As_One__1995_.rar

Edited by englis

comment_2257215

Na ove Austrijance se ginulo tamo devedesetih. Nisu bili nesto originalni ako se u hardcoru i moze biti originalan, ali su ovo radili s mudima, bez šminke i peglanja, Negde po kući mi se vuče Michaelovo pismo i njihov prvi demo što mi je poslao,a ovo im je mcd iz 1995. Vidim da još sviraju i da su isti ko i gomila američkih nabod bendova nadam se da bar malo vuku duha sa ovog izdanja.

http://rapidshare.co..._One__1995_.rar

Austrijanci No innocent victim,velika greska druze!Smatram to za lapsuz!Inace prva dva albuma su odlicna ,pravi derivat Agnoje!

Edited by excel fan