Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2803924

Ne, napisao sam to da ne bih ispao kao neki matori prdonja kojem sve posle Negative Approacha deluje kao komercijala...

Što se budizma i gay vegan sranja tiče... Nije novotarija, ali je pomodarstvo. Kako objasniti to što je pre 30 godina bilo par bendova u tom fazonu, a sada je svaki drugi...

Sve u svemu, Deatwish je sranje. Postavljajte neku muziku ovde, nemojte smarati.

• Replies 2.5k
  • Views 209.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne znam što se toliko potresaš oko toga. Meni se ne svidja 80% stvari koje ti okačiš pa me boli patka da komentarišem.

• Kako bi bilo lepo da Deatwish bankrotira, Cold World potpiše za npr. Nuclear Blast, a svi ostali roknu u nekom terorističkom napadu.... Već godinama je smešno šta se sve etiketira kao hardcore...

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

VRNITE HARD CORE U SRBIJU,TO JE SEVDAH.METALCI SMARAJU,SVE SAMI INTELEKTUALCI POSTALI,I SVI FINI,NIT PIJU,NIT PUŠE,NA KONCERTIMA SKAKUĆU KO ĐIVĐANI,MA VRAĆAJTE HARD CORE! FULL SIZE!!!!!

comment_2804073

Jesi siguran? Ja se ne sećam, a sredinom 90-ih sam pratio scenu. Možda se za Madball pričalo da su drugačiji, ali se SOIA uvek uklapao u tu neku old school priču.

Ovo što se dešava danas je totalno druga dimenzija...

comment_2804171

Kad je krenuo ceo taj hardcore revival nakon albuma SIck of it all i Biohazard,to mi je uz Ignite,KIlling idols,Toe to toe,Straight faced,Redemption 87 i One life crew,ostao ubedljivo najbolji novi HC bend.Nevidjena energija i sjajna svirka na svim albumima!Nikad ih nisam gledao uzivo,cuo sam da sjajno zvuce,tako da ti je momcino,dobra zabava zagarantovana!

comment_2804267

Kako mi je drago sto cu biti u Pragu :).

Nabavi kartu na vreme. Ja sam u septembru poljubio vrata Roxy-ja, dok je svirao Bolt Thrower. Karte su bile rasprodate, nudio sam 30 evra sekuritima na vratima, nisu hteli da čuju... :(

Inače, interesantni Portugalci - The Idyll's End