3 hours ago3 hr comment_3119429 a sentimentom valjda otkud znamoathbreaker je pankiji i drecaviji hahaal' mislim da je safe bet da ce se ljubiteljima jednog svideti i drugi Report
3 hours ago3 hr comment_3119432 Sentimentom da, ali muzički ne baš. Amenra je baš ono definicija post metala aka namunjeni sludge rif u repeticiji i atmosfera, Oathbreaker je mračni vrištavi hardkor koji je evoluirao u post black i ima dosta prikucavanja. Svakako da su oba benda za istu bazu fanova i ja ih obožavam ali meni ionako čudno da se Igoru uopšte svideo Amenra (recimo popljuvao svojevremeno COL koji je vrlo sličan bend muzički), a Oathbreaker možda ima previše core elemenata za njega. Report
2 hours ago2 hr comment_3119435 da, istinamog'o bi probati COL opet svakako, cudi me da mu lezi amenra (i jos ludje vidjedude), COL je dosta progresivniji i melodicniji, ocekivala bih pre da je to fit nego amenra - sta znas, ukusi evoluirajumozda ako pojasni zasto mu se svidja pa bude lakse haha Report